Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moram vam ponuditi ta recept... 14.12.2005 19:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
...ker se ravno bašem s temi okusnimi, dobrimi muffini, mnjamiiii...... Evo, izvolite, naredila sem jih v 20 minutah, res ful hitro in zelo enostavno, pa še čisto božični so. MEDENI MUFFINI SESTAVINE Mokre sestavine: 70 g margarine 80 g medu 120 g jogurta (navadnega ali sadnega) 1 vanilijev sladkor 1 jajce Suhe sestavine: 1 pecilni prašek 120 g moke pol žličke sode bikarbone žlička cimeta 50 g mletih orehov koščki čokolade (po želji) POSTOPEK Posebej zamešamo mokre sestavine in posebej suhe sestavine. Pekač za muffine namažemo z maslom in pomokamo ali pa vanje položimo papirnate srajčke. S pripravljeno maso napolnimo modelčke. Pečemo v pečici, ogreti na 180 stopinj 20 - 30 minut. Ohlajene lahko poljubno okrasimo - premažemo jih s čokoladno glazuro in po želji potresemo z barvnimi mrvicami, drobtinami mletih piškotov, orehov, lešnikov... Ti muffini so zelo primerni za prihajajoče praznike- predvsem zaradi cimeta, ki muffinom da prav poseben okus in vonj. Dober tek!
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 14.12.2005 19:46:42
|
|
|
|
tt79
|
Fino fajn, mam ful rada muffne! Sam dej mi pliz povej kolk je to 80g medu? Ena vlka žlica, dve-sem lena, pa se mi ne da tehtnice mazat!
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 14.12.2005 19:53:32
|
|
|
|
Katrin
|
Super!!! Hvala!!! Bomo poskusili..... mnjami.... lp
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 14.12.2005 19:56:11
|
|
|
|
lex
|
men je pa tehtnica crknila (jo je naš mali dol zabrisal), pa se mi ne ljubi k tašči hodit tehtat
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 14.12.2005 20:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Na je že poplava na tipkovnici Moram skledo podstavit,tako se mi cedijo sline.
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 14.12.2005 20:44:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, skoraj jih več ni.... mnjami.... najboljše je, če daš zraven noter koščke čokolade. In ker nisem mogla počakati, sem jedla še tople in je bila tista čokolada tako fajn stopljena notri mmmmmmm.......mnjami....... tt79, medu pa je bilo za eno veliko zelo zvrhano žlico.
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 14.12.2005 22:30:36
|
|
|
|
mehurčica
|
Mhm, jaz bi tud. Samo pekač še rabim, ker sem prejšnjega uničla.
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 15.12.2005 8:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
po orehe po med
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 15.12.2005 19:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
..že dišijo iz pečice
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 15.12.2005 21:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, Gekko!!!! Javi, kako so ti všeč.
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 15.12.2005 23:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mušica Kaj pa če nimam modela /pekača za muffine, veljajo samo tisti papirnati modelčki? Pa napisala, si, posebej zmešaš suhe in posebej mokre sestavine, potem pa vse zmešaš skupaj a ne? jao sem... Ja, najprej posebaj to zmesas, potem pa skupaj. V knjigi za mafne pise, da moras suhe v mokre, ampak jst nardim lih obratno. Mokre sestavine sam zlijem v moko in cukr in zmesam. Ne rabis posebnega pekaca, lahko das v karksnega koli in potem narezes npr. na koscke al pa karkoli druzga. Nima potem tistga papircka (ki ga itak vrzezs v smeti .. :)) in ni take oblike, kot so mafni, ampak dobr je pa vseen :) Blacky - a to je iz knjige za muffine? Jst sem vceri pekla kavine s cimetom in sadne z gozdnimi sadezi :) LP
|
|
|
|
RE: Moram vam ponuditi ta recept... 16.12.2005 20:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ni iz knjige za muffine, mislim, da sem ga našla na kulinariki. Gekko, so ti bili všeč?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?