Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koriščenje dopusta pred porodniško 14.12.2005 17:57:15
|
|
|
|
Lu
|
10 dni lahko koristiš skupaj ostalo pa v dogovoru z delodajalcem. Mislim, da bi ti lahko pustili izkoristiti celotni dopust in nato greš samo še na porodniško. Glede na to, da ne veš če boš še delala pri njih.
|
|
RE: Koriščenje dopusta pred porodniško 14.12.2005 18:35:40
|
|
|
|
Reja
|
Ali ni v šolah problem to, da je dopus zelo težko koristiti takrat, ko to ni predvideno, se pravi med šolskim letom. Moja sorodnica, ki je noseča in gre na porodniško marca, ima še ves letošnji dopust, pa ga želi koristiti, ampak ima probleme. Menda mora za koriščenje takega dopusta zeleno luč dati minister za šolstvo, kar pa se zgodi redko.
|
|
|
|
RE: Koriščenje dopusta pred porodniško 14.12.2005 18:45:28
|
|
|
|
Katrin
|
Pozdravljena! Bila sem v popolnoma enakem položaju kot ti, s tem da je meni pogodba potekla 30.6, s porodniško pa sem nastopila 9.2....torej lahko sem izkoristila sorazmerni delež dopusta, ki mi pripada....kar je pomenilo 13 dni.....tako da ga tebi pripada kak dan več (po mojem). lp
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2005 19:17:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?