|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ima kdo pritožbo?.....
8.12.2005 14:11:18   
SANDY
Bravo andrej77, sva očitno oba iz istega foha - sem se že ejst hotla razpisat.

Prav tako se ne rabi za radar popolnoma nobenega stojala, pa če si ti še tako roke tresejo user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.12.2005 14:13:46   
Skorpija
Čau Sandy! Kako user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.12.2005 14:19:45   
ZARA
Kako poučna debata...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.12.2005 14:21:02   
Nasy
se strinjam..jaz sem se marsikej naučila že tleuser posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.12.2005 14:23:23   
ZARA
Če druzga ne, vem da sta andrej seventiseven in SANDY policaja...no za SANDY vem že od rojstva...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.12.2005 14:24:31   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 56
8.12.2005 14:57:28   
puncica
JST pa neki ne zastopim. Kako lahko govorite da ne vozte 100 pa 200 po vaseh pa sej hudiča že pri 60-70 so lahko tako hude poškodbe da nekdo umre user posted image tako da je čist vseen al se v enga zaleti s 70 al 100, umre lahko nekdo v obeh primerih.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.12.2005 15:00:42   
Nasy
punčica..sej nekej takega v bistvu hočemu nekaterim dopovedat..pa eni vozijo po omejitvah sam zarad table...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
8.12.2005 15:52:44   
*alja*
Tud z 50 če nekoga povoziš lahko umre. Ni vse hitrost! Če pelaš 10 preveč in si dober voznik ( z tem mislim pozoren na cesto in obziren do kolesarov in pešcev ) ni nujno da ogrožaš druge. Voznik ki pa nonstop gleda na števec da nebo mogoče peljal 5 ali 10 preveč lahko prav tako koga povozi do smrti. Mislim da ni vse hitrost, dost je odvisno tud od zbranosti in pazljivosti voznika! Vsak lahko gdaj 10 ali 20 pelje preveč pa to ni nujno da bo nekoga ogrožal.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.12.2005 16:58:38   
Anonimen
Baje da je treba po novem, če želiš vložit pritožbo, plačat 5 jurjev neke takse, ki je v nobenem primeru ne dobiš nazaj, tud če je pritožbi ugodeno. Jaz sem pred dobrim mesecem naredila prekršek (obvezna smer desno, jaz sem pa zavila levo, da bi si skrajšala pot domov user posted image ) in seveda fasala kazen, pa sem poklicala kolega policaja, kaj lahko napišem v pritožbo, da bi se temu izognila, glede na to, da mi je policaj v obvestilo o prekršku napisal napačni stalni naslov in pa napačen naslov kraja prekrška. In mi je rekel, da naj rajši plačam, ker to izvršbe ne bo zadržalo, poleg tega pa moram že samo za pritožbo plačat 5 jurjev, potem bi pa kasirala še polno kazen + administrativne stroške.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
10.12.2005 9:01:53   
tanaja*
IZVIRNO SPOROČILO: zaspanka

in tanaja* če si plačala 15.000 sit za prekoračitev 3km/h ti ne morem reči pač nič drugega kot le to, da je s tabo pač nekaj narobe tako kot z vsemi vami, ki plačujete kazni, pa niti ne veste za kaj.

Sej je nisem plačalauser posted image ... Samo položnico sem dobila in slikouser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
11.12.2005 13:11:37   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: SANDY

Bravo andrej77, sva očitno oba iz istega foha - sem se že ejst hotla razpisat.

Prav tako se ne rabi za radar popolnoma nobenega stojala, pa če si ti še tako roke tresejo user posted image

jaz zate ne vem iz kakšenga foha si user posted image user posted image lahko pa resuser posted image

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.12.2005 13:13:15   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Baje da je treba po novem, če želiš vložit pritožbo, plačat 5 jurjev neke takse, ki je v nobenem primeru ne dobiš nazaj, tud če je pritožbi ugodeno. Jaz sem pred dobrim mesecem naredila prekršek (obvezna smer desno, jaz sem pa zavila levo, da bi si skrajšala pot domov user posted image ) in seveda fasala kazen, pa sem poklicala kolega policaja, kaj lahko napišem v pritožbo, da bi se temu izognila, glede na to, da mi je policaj v obvestilo o prekršku napisal napačni stalni naslov in pa napačen naslov kraja prekrška. In mi je rekel, da naj rajši plačam, ker to izvršbe ne bo zadržalo, poleg tega pa moram že samo za pritožbo plačat 5 jurjev, potem bi pa kasirala še polno kazen + administrativne stroške.

sama pritožba je sicer zastonj, kazen pa je polna + stroški postopka (cca. 10.000 - 15.000 SIT, odvisno od zahtevnosti primera)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
11.12.2005 13:23:15   
andrej77
@zaspanka

- polovična kazen je samo v primeru, ko na kraju ugotovitve prekrška dobiš Plačilni nalog od pooblaščene uradne osebe - polovička, ni strošov postopka, plačilni nalog se šteje za odločbo

- od 1.1.05 je institut, ki se imenuje Prekrškovni organ, kateri izda odločbo - ni polovičke, so stroški postopka

- tretji inštitut je sodišče (bivši sodnik za prekrške) - ni polovičke, so stroški postopka

kdaj je za kaj pristojen kateri organ (pooblaščena uradna oseba -  policisti, inšpektorji...; prekrškovni organ (policija, davkarija, inšpekcije); sodišče) pa si podrobneje si preberi v Zakonu o prekrških (ZP-1)

< Sporočilo je popravil andrej77 -- 11.12.2005 13:24:17 >

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
11.12.2005 16:29:30   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu andrej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
13.12.2005 11:12:26   
andrej77
zakaj pa sedaj touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?