zaspanka
|
ma oprostite ampak meni se zdi pa prav neumno, da jo vsi tako obsojate in se vse delate neke svetnice, oh in sploh kako po pravilih ve vozite. mislim, da o tem sploh nima smisla razpravljat, ker vas sem gor tako ali tako ni prišla vprašat kaj si mislite o voznikih, ki prehitro vozijo, temveč vas je samo prosila, če ima morda kakšna napisano kakšno pritožbo na to temo. ampak tako ali tako je žalostno, da ji je na njeno vprašanje bore malo osebkov tukaj odgovorilo. anadeja meni se zdi pa popolnoma prav, da napišeš kar ti je rekej policist in da opišeš vse okoliščine in vse kar se je zgodilo. pa noben mi ne bo rekel, da tega ne upoštevajo, ker drage punce, zelo velikokrat upoštevajo, lahko povem iz lastnih izkušenj. pa niti slučajno nisem nek nori voznik, a se mi zdi žalostno, da policisti z radarji stojijo tam, kjer je znano, da je odsek z največ prekoračenimi hitrostmi in ne tam, kjer se dejansko dogajajo nesreče, kjer ljudje umirajo in so odseki nevarni. oprostite ampak mislim, da že dovolj polnim državno blagajno in da na tak način jaz minusa, ki ga naredijo politiki s svojimi potovanji, niti slučajno ne bom polnila. ker menim, da so policisti na cestah zaradi večje varnosti in ne zaradi polnenja proračunske luknje! sploh pa, kot je napisal andrej, se upošteva še +/- pri hitrosti, zaradi korekcije radarja, tako da se to vsekakor splača napisati. in kolikor vem policistu ni treba imeti potrdila o usposobljenosti za delo z napravo, mora pa imeti potrdilo, da je bil tisti dan radar testiran in da deluje pravilno. in na zahtevo, ti ga je policist dolžan pokazati. in ni res, da plačaš potem to položnico in še ne vem kakšne stroške, ker to ne gre na sodišče. tudi po tem, ko ti oni pošljejo nazaj sklep, se še vedno lahko pritožiš, ali pa še vedno plačaš polovični znesek v 8 dneh. luknje v zakon vsekakor so in zaradi tega ni nič več oz. manj nesreč. pa mi povejte kako so še vedno lahko izvoljeni naši vrli politiki, ki pod vplivom alkohola ne vem kolikokrat že povzročijo nesrečo (ravno ta teden imamo novega). oni vsekakor ne napolnijo proračunske luknje! zakaj bi jo torej jaz? in tanaja* če si plačala 15.000 sit za prekoračitev 3km/h ti ne morem reči pač nič drugega kot le to, da je s tabo pač nekaj narobe tako kot z vsemi vami, ki plačujete kazni, pa niti ne veste za kaj. joj sem se razpisala. upam, da nisem katere užalila oz. da ni izpadlo kot da podpiram divjanje na cestah, ker ga ne. vendar imamo kazni že nekaj let visoke, število mrtvih pa ostaja enako oz se povečuje. predvsem mladih, žalostno!
|