|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torta morska deklica
3.12.2005 12:00:27   
Anonimen
Ja, tokrat sem se pa spravila na malo težjo nalogo in naredila torto v obliki morske deklice. Pravzaprav sem jo samo okrasila, ker sem kupila že pečen biskvit.

Sprejemam vse komentarje, dobre in slabe. Poglejte v album.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Torta morska deklica
3.12.2005 12:12:44   
CIPRESA
Mnjammmmmmmmm....... tebi pa torte kar uspevajo Blacky, ko bom kako rabla te prosim za pomoč!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2005 15:05:11   
al1*
Ful lepo si jo okrasila!

Povej mi prosim, kakšna je cena, če v živilski šoli naročiš samo biskvit in med katerimi oblikmami lahko izbiraš?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2005 20:28:15   
Anonimen
Uf, oblik imajo ogromno, okoli 20 različnih (srce, metulj, medo, knjiga, pol pa sem jih že pozabilauser posted image ). Bom vprašala od brata punco, ker hodi na to šolo, pa ti bom povedala še več.
Cena pa je tako, kolikor gramov ima pečen biskvit, toliko SIT stane. Moj je bil težek 1460 g in je stal 1460 SIT. Srček pa stane 800 SIT.

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2005 13:26:14   
ninocka
Ves kaj Blacky, prav nesramna si s temi slascicami user posted image . Nas sam rajcas tuki, jst sem celo luzo okrog racunalnika nardila user posted image user posted image

Jst predlagam, da organiziramo eno srecanje RRjevk in naj Blacky prnese vse te svoje torte in samrole....mnjam...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 22:52:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj boš šele sedaj naredila, ko se začenjajo praznični dnevi in nonstop nekaj pečem??? Kam se boš skrila ali boš prišla naokoli?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 9:46:26   
ninocka
Bom sledila nosu in prisla do tebe, pa ti vse pojedla user posted image user posted image user posted image

Sem si pa za darilo zazelela une modelcke za samrole, k sem jih pri tebi v albumu vidla

Ti kr lepo peci, poslikaj in objavi...jst moram itak na dieto, ce ne bom jedla, bom pa vsaj slikce gledala

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?