Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brstični ohrovt in cvetača. 1.12.2005 12:30:05
|
|
|
|
baguSka
|
Ohrovt in cvetačo lahko nardiš tud v solati. Ohrovt in cvetačo lahko posuješ z drobtinami. Ohrovt in cvetačo lahko scvreš v olju.. seveda namočeno v jajček in mokco. Ampak to so že bolj kalorične zadeve.
|
|
|
|
RE: brstični ohrovt in cvetača. 1.12.2005 12:31:25
|
|
|
|
baguSka
|
Ups. Cvreš lahko le cvetačo. No, jst ohrovta še nism.
|
|
|
|
RE: brstični ohrovt in cvetača. 1.12.2005 12:32:19
|
|
|
|
baguSka
|
Aja cvetačo lahko tud skuhaš in obliješ z bešamelj omakco.
|
|
|
|
RE: brstični ohrovt in cvetača. 1.12.2005 12:32:29
|
|
|
|
muki1
|
Mmmmmmm, pohana cvetača, mljac, mljac
|
|
RE: brstični ohrovt in cvetača. 1.12.2005 12:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se mal zmotla. namesto ohrovta sem mislila brokoli.. mislim da to ni isto, ne?? Nisem nikol prej tega jedla, šele zdaj sem začela in sem bolj nova..
|
|
|
|
RE: brstični ohrovt in cvetača. 1.12.2005 12:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa je bešamel omaka??? Recept prosim... (pa upam da ni kalorična, ker mam dons beljakovinski dan..) kot sem že napisala, sem nova v kuhinji, tko da boste mogle opravičit mojo nevednost.. no, saj nasmejale se boste..
|
|
|
|
RE: brstični ohrovt in cvetača. 1.12.2005 12:45:18
|
|
|
|
Marogica
|
jaz ti kaj težko pomagam pri stvareh brez maščob. Nekaj so že punce napisale. LAhko pa cvetačo in brstični ohrovt samo v slani vodi skuhaš. PA je. Jaz jima ponavadi, ko sta skuhana dodam maslo in samo premešam. Brokoli pa lahko narediš v bešamelovi omaki, pa dodaš malo mozarelle ali parmezana. Odvsino koliko močen okus imaš rada. Mislim, pa, da bi bila dobra ideja, da bi ti Dedek Mraz prinesel kakšno kuharsko knjigo, ker se boš tako najlažje naučila kuhati. Vsaj jaz sem se-sedaj pa delam po občutku. Me ti tukaj sigurno z veseljem pomagamo, vendar bo zate lažje.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?