Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telovadne blazine Airex 30.11.2005 16:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vam bi morala , glede na to, da z Emo obiskujeta fth pripadati na naročilnico. Malo vprašaj v razvojni ambulanti. Drugače je pa uvoznik Vita center v Naklem. So pa ja kar "svinjsko" drage!
|
|
|
|
RE: Telovadne blazine Airex 30.11.2005 18:01:21
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Mislim,da okoli 24.000sit.Pozanimaj se,da jo dobita na recept,ker mislim,da ti pripada.Zraven se dobi tudi valj. L.p.!
|
|
|
|
RE: Telovadne blazine Airex 30.11.2005 21:31:16
|
|
|
|
anitaz
|
Pripada,ja Mi tudi hodimo v razvojno,pa sem vprašala,pa je rekla,da ni toook kritično,da bi mogla bčazino dobit?? Kr neki-pa da so to včasih kar talal naokol,da zdej je pa treba mal šparat?? Grrrr....kwa bi jih...
|
|
|
|
RE: Telovadne blazine Airex 30.11.2005 21:31:41
|
|
|
|
anitaz
|
Stane pa okol 40 tisoč...
|
|
|
|
RE: Telovadne blazine Airex 30.11.2005 22:00:30
|
|
|
|
mamči
|
Jaz poznam blazine Arix- dobiš v trg. v Mb na Ljubljanski. Seven mislim, da lahko dobiš naročilnico za blazino * eventuelno doplačilo pri debelejših blaz. Če te zanima ti na privat sporočim ima trg. in te lahko tam najavim (moja služba)
|
|
|
|
RE: Telovadne blazine Airex 30.11.2005 22:45:03
|
|
|
|
mamči
|
Joj oprosti, so AIREX ! Pa uvoznik je Vita center ja...... Se vidi, da že dolgo nisem bila v službi. Saj ne, da bi mi bilo hudo samo včasih dam kako narobe inf., pa mi je pol malo narodno
|
|
|
|
RE: Telovadne blazine Airex 1.12.2005 8:54:10
|
|
|
|
dory
|
Kot so ti ze punce povedale...blazina stane 24tisocakov, dobi pa se jo v naklem...glede na to,da hodita na terapije, pa naj bi jo dobile na narocilnico...vsaj taka praksa je pri nas...pozanimaj se...je pa fajn zadeva, midva se danes ogromno pretelovadiva na njej :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?