|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mater sem jezna...
29.11.2005 18:39:03   
mama76
Včeraj sem z lahkoto preživela vodni dan, danes imam beljakovine in sem za kosilo špinačo+2kuhani jajci za večerjo pa naj bi mali jogurt in veste kaj sem zdaj pojedla celooooo čokoladouser posted image , pa saj ne morem verjet no kar privoščite si me in me "malo"napiz...upam, da bo jutri bolje! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mater sem jezna...
29.11.2005 18:44:05   
Anonimen
Brez zamere... sam se mi zdi da mal premalo ješ.... Sploh pa po vodnem dnevu...

Tista špinača in jajci pa jogurt to meni ni ravno normalno... niti za dieto ne... sploh pa ne za 90-dnevno.

Jaz sem na beljakovinski dan vedno fuuuul jedla meseka pa solate.

Sicer pa... zarad ene čokolade se še ne boš zredila..... ne se obremenjevat ker nima smisla...... sam slabe volje boš... Danes še pojej kakšen kos kruha (al pa jogurt) jutr pa normalno naprej... pa ne premalo, ker potem ne boš zdržala.

(odgovor članu mama76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 18:51:01   
mama76
Ej ti pa znaš potolažit človeka,res hvala sem mislila,da me bo katera že v štartu napi..., kaj res misliš, da premalo jem?Meni se ne zdi tako, ker grem dol samo po 0,5kg na teden, zdaj po tej čokoladi pa res ne upam še kaj pojest, drugače si pa res prijazna zatouser posted image  za tebe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 18:54:02   
Anonimen
Lej... če greš 0.5 kg dol na teden je to več kot dovolj... več bi bilo že slabo za telo... počasi pa ziher....

Ker če boš premalo jedla... boš lačna...... in ko boš lačna boš razmišljala samo o hrani... in bolj boš razmišljala bolj boš zluštana,..... bolj boš grešila s čokoladami in tem.....

Nima smisla samo sebe stradat. Če se boš držala predpisanega jedilnika boš shujšala.

(odgovor članu mama76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 18:57:02   
mama76
Hvala za nasvet, sporočim kako napredujem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 19:05:01   
total
Kaj se sekiraš,si se pač malo nagradila z čokoladouser posted image ,pridno hujšaj še naprej.

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 19:21:07   
Anonimen
V tolažbo: mene so vodni dnevi tudi vedno tako zlakotnili, da sem se potem prenažirala. Zdaj naj bi imela zadnjega, pojutrrišnjem, in močno razmišljam, če se  mi sploh izplača. Ker potem res vse notri prinesem, pa še kaj zraven.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2005 8:41:15   
Anonimen
a je katera probala hujšat tako, da je manj jedla??

dejansko vse normalno, razen sladkarij, sam pol manj kot drugače??

jaz bi se ful rada znebila kakšnih 6 kg in sem razmišljala,da bi to raj tako nardila kot pa s kakšno dieto.. a vam je ratalo?!?!

drugače sem pa to ločevalno dieto mela pred kakšnim letom in pol.. v 14 dneh sem shujšala 8 kg.. sam sem potem v enem letu dobila nazaj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?