mater sem jezna... (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

mama76 -> mater sem jezna... (29.11.2005 18:39:03)

Včeraj sem z lahkoto preživela vodni dan, danes imam beljakovine in sem za kosilo špinačo+2kuhani jajci za večerjo pa naj bi mali jogurt in veste kaj sem zdaj pojedla celooooo čokolado[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], pa saj ne morem verjet no kar privoščite si me in me "malo"napiz...upam, da bo jutri bolje! 

Anonimen -> RE: mater sem jezna... (29.11.2005 18:44:05)

Brez zamere... sam se mi zdi da mal premalo ješ.... Sploh pa po vodnem dnevu...

Tista špinača in jajci pa jogurt to meni ni ravno normalno... niti za dieto ne... sploh pa ne za 90-dnevno.

Jaz sem na beljakovinski dan vedno fuuuul jedla meseka pa solate.

Sicer pa... zarad ene čokolade se še ne boš zredila..... ne se obremenjevat ker nima smisla...... sam slabe volje boš... Danes še pojej kakšen kos kruha (al pa jogurt) jutr pa normalno naprej... pa ne premalo, ker potem ne boš zdržala.

mama76 -> RE: mater sem jezna... (29.11.2005 18:51:01)

Ej ti pa znaš potolažit človeka,res hvala sem mislila,da me bo katera že v štartu napi..., kaj res misliš, da premalo jem?Meni se ne zdi tako, ker grem dol samo po 0,5kg na teden, zdaj po tej čokoladi pa res ne upam še kaj pojest, drugače si pa res prijazna zato[sm=smiley31.gif] za tebe

Anonimen -> RE: mater sem jezna... (29.11.2005 18:54:02)

Lej... če greš 0.5 kg dol na teden je to več kot dovolj... več bi bilo že slabo za telo... počasi pa ziher....

Ker če boš premalo jedla... boš lačna...... in ko boš lačna boš razmišljala samo o hrani... in bolj boš razmišljala bolj boš zluštana,..... bolj boš grešila s čokoladami in tem.....

Nima smisla samo sebe stradat. Če se boš držala predpisanega jedilnika boš shujšala.

mama76 -> RE: mater sem jezna... (29.11.2005 18:57:02)

Hvala za nasvet, sporočim kako napredujem!

total -> RE: mater sem jezna... (29.11.2005 19:05:01)

Kaj se sekiraš,si se pač malo nagradila z čokolado[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],pridno hujšaj še naprej.

Anonimen -> RE: mater sem jezna... (29.11.2005 19:21:07)

V tolažbo: mene so vodni dnevi tudi vedno tako zlakotnili, da sem se potem prenažirala. Zdaj naj bi imela zadnjega, pojutrrišnjem, in močno razmišljam, če se  mi sploh izplača. Ker potem res vse notri prinesem, pa še kaj zraven.

Anonimen -> RE: mater sem jezna... (30.11.2005 8:41:15)

a je katera probala hujšat tako, da je manj jedla??

dejansko vse normalno, razen sladkarij, sam pol manj kot drugače??

jaz bi se ful rada znebila kakšnih 6 kg in sem razmišljala,da bi to raj tako nardila kot pa s kakšno dieto.. a vam je ratalo?!?!

drugače sem pa to ločevalno dieto mela pred kakšnim letom in pol.. v 14 dneh sem shujšala 8 kg.. sam sem potem v enem letu dobila nazaj..

Stran: [1]