Rubin.
|
Nalin, popolnoma te razumem, pri meni je bila situacija podbna, samo da sem se jaz prisilila in se vstajala ob 5h da sem jo previla, sem dobila tako čudovite nasmeške, da je bil to moj poglaviten razlog, da sem se spravila iz postelje in jo previla. Vem, da ti sedaj ne koristi, da ti rečem, da bo bolje, kar pa 100% drži, sedaj pri skoraj 4m je moj sonček čudovit in spi čez dan, meni se zdi ogromno. Polagam ti na srce, naj si tvoj Matej vzame tri dni dopusta in naj ti pomaga pri negi, ti pa samo doji. Jaz ti povem čudežno deluje že en dan. Mislila boš da si na dopustu, drugi dan pa jo samo dojiš in kaj pospraviš, opereš, tisto ta nujno, da ne boš imela slabe vesti, kaj se tiče gospodinjstva, tretji dan pa se samo cartajte. Ti povem, da ti bo nabilo toliko energije, za cel mesec. No vsaj pri meni je delovalo. Vem, da si možje težko vzamejo čas, ampak, če je takšna situacija, mislim, da ti bo rad pomagal, samo reči moraš, ker možje niso v naši koži in se jim niti sanja ne kaj preživljamo, če jim ne povemo. Veliko uspeha.
|