tina104
|
Lahko ti rečem, da bo sčasoma bolje. Moj dragi je bil hvala bogu prvi mesec doma, ker je bilo podobno. Dojenje nekje na dve uri, zvečer je zaspal ob desetih, čez dan pa en dan ful spanja, en dan skoraj nič (no, večkrat na dan po 20 min in v tem času si jaz res nisem odpočila). Ja, dan je res prekratek. Naš mali je nonstop hotel zizo, če pa ni bilo te, pa smo ga mogli nosit. Drugače je kar jokal. Sem ga dala na posteljo ali v ležalnik, zdržal je mogoče 10 min (maksimalno!), vrtiljak ga ni zanimal. Samo na rokah je bil dobre volje. Potem pa vedno bolje. Vsak dan zdaj že zdrži veliko časa v ležalniku, stvari okoli ga ful zanimajo, vrtiljak je sploh atrakcija, doji se sicer podnevi še vedno vsako uro, če je buden, vendar poje v 5-10 min in potem se ga da zamotit s čim. Sploh ga ne nosim več toliko (bi mi roke stran padle pri njegovi kilaži ). Ponoči mu je tudi že uspelo spat skupaj 6 ur, no ponavadi spi prvo runso 4 ure, pa potem še 3, tak da si lahko malo bolj odpočijem. V glavnem - bo boljše. Ne ga pustit jokat, je še premali za to. Jaz sem že tudi mislila,da je razvajen, ko sem ga mogla toliko nosit, zdaj pa se mi zdi, da je pač le tako čutil neko varnost. Pa jaz se tudi pogosto čudno počutim, ker ga zdaj veliko časa pustim in se ne pogovarjam z njim. Skoraj vedno sem mu sicer v vidnem polju, ampak res nimam energije se skoz pogovarjat, pa te stvari. Poskušam sicer čimveč, ampak zdaj se tudi druge stvari delam (kuhanje, čiščenje... - na začetku nisem nič, je vse moj naredil, če pa ni bilo skuhano, pa tud ni bilo problema).