Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 9:59:34
|
|
|
|
Mijavček
|
Ne kupujte notranjih vrat v LIP Bled ! Zakaj? - Ker ti pred naročilom povedo, da je dobavni rok 4 tedne, ko vplačaš 40% zneska, pa se rok čudežno podaljša na 6-8 tednov in po 8 tednih vrat še nimaš doma - ker po 6 tednih kličeš, kako kaj napredujejo in ti povedo, da je že vse prištimano razen eno krilo manjka in bodo vrata pripeljali naslednji teden - ker naslednji teden kličeš in ti povedo, da je že vse prištimano in da pripeljejo naslednji teden - ker kličeš naslenji teden in vprašaš, kje so vrata in ti povedo, da zdaj drugo krilo manjka in bodo ostalo le pripeljali - ker pripeljejo ostalo in ugotoviš, da dva od treh kril, ki so jih pripeljali nista prava - Ker naročiš vrata po imenu iz njihovega letaka in ti po 8 tednih povedo, da oni vrat s tem imenom sploh nimajo Imam tako smolo in je vse to le naključje? Ne verjamem! V LIP Bled, trgovina Kranj ,je očitno eno leglo nesposobnežev! Ker še nimam vrat, torej ker zadeva še ni končana, vas bom še obveščala o umotvorih v LIP Bled! (se opravičujem moderatorjem, ker sem podoben post napisala že v gospodinjih nasvetih, ampak bi rada čimveč ljudi opozorila in jih obvarovala pred nepotebnim zgubljanjem živcev)
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 10:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sporočilo je bilo posredovano direktorju maloprodaje Lip Bled.
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 10:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da bo poštimal zadeve, ker tudi mi čakamo vrata. So rekli, da bomo čakali 5 tednov. To je bilo v začetku novembra in prodajalka je rekla: "Tam nekje v začetku januarja bod." Sem ji malo preštela tedne, ki jih je do takrat še res veliko več, ampak to ne moreš verjet: e enem tednu naj bi nekdo prišel pomerit, seveda ni, je prišel včeraj... potem bodo šele sestavili ponudbo, da lahko plačamo, potem pa tedni začnejo tečt....s tem da se dva praznična tedna in en predpraznični ne štejejo. Res sranje, samo kje naj pa človek drugje dobi vrata?!
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 10:20:28
|
|
|
|
SPORTINA
|
Smola ...vrjamem da se dogaja in upravičeno jezni... No jaz imam dobre izkušnje in lepa vrata.... LIPOVA, pa tudi spalnico! Zanorite....kupec je JA kralj!
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 10:40:26
|
|
|
|
kalbo
|
Jest osebno mam z njimi dobre izkušnje, vrata so v redu, dobava je bla pa tud OK. V takih primerih je treba pošteno zarobantit. Če ne pali v trgovini je treba težit dalje. Pa kak popust iztežit tudi nebi bilo slabo.
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 11:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je tudi žal, da smo prva notranja vrata kupili pri Lipu, ker zdaj smo morali vsa (cca. 10, še ena so nam ostala). Se mi zdijo zelo neposlovni. Kaj smo mi že vse doživeli tam! Pri njih leva roka ne ve, kaj dela desna. Da ne govorim, kakšno skropucalo od drsnih vrat imamo. Ti pa, Anonimen, se spelji s takimi bednimi kao grožnjami in prosim resnično tole posreduj direktorju maloprodaje.
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 11:59:07
|
|
|
|
niki5
|
ne morem verjeti.. točno to se nam je zgodilo pred enim letom.. stanovanje smo imeli že vso zrihtano, samo še na vrata smo čakali! katastrofa!!
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 12:31:11
|
|
|
|
viv_
|
No, nisem več anonimna :) Sej niso goržnje, to sem res poslala, ker je moj dober prijatelj! Resno, ne hecam se!
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 12:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejd se srat viv Sem bla prej ornk jezna. Dej, res mu to posreduj. Pa da me drug teden čaka 50% popust, ko pridem po vrata. Ker so res totalno pod kritiko.
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 13:59:22
|
|
|
|
tanja75
|
Tudi mi smo imeli problem, sicer ne s pravočasno dobavo, ampak s poškodovanimi vrati. Cca 4 leta nazaj sva tudi midva kupovala notranja vrata. Lipina so nama bila všeč, cena je bila ugodna , pa še dobavni rok je bil hiter(proti drugim) in sva se odločila. Če bi se še enkrat odločala bi raje odštela par tisočakov več in malo več počakala. Najprej so bila dvoja ali troja zvita, nato kljub klicem in prošnjam ni bilo o vratih ne duha ne sluha. Po dveh tednih dobimo spet poškodovana vrata,... Skratka, vidim, da se ni nič obrnilo. lp
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 14:19:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!! Jaz pa ne priporočam notranjih vrat Slovenijales.Naročilo in avans smo dali meseca marca in vrata po mukah z pomočjo zveze potrošnikov dobili septembera in do oktobra so jih hodili montiral.Dvoje nam še morajo popraviti drugače roba je ok vendar ta njihova dolga čakalana doba in izguba naročilnice in laganje nas je dobesedno spravilo ob živce. LP Mojca
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 14:39:26
|
|
|
|
KIRA
|
potolaži se, pri jelovici v MS je enako, pa še nafarbat te probajo, da je zasteklitev pri njih cenejša kot pa pri podjetjih, ki se s tem ukvarjajo (reflex). preverjeno ne drži. barabe!!
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 24.11.2005 16:38:08
|
|
|
|
Maxica
|
Se čist podpišem pod prvi post. Za razliko, da smo jih mi naročili v BTCju, v njihovi poslovalnici. Nateg, da te kap. Ko smo vrata KONČNO dočakali (ko smo jih naročali, je bilo po njihovi evidenci kao vse na zalogi-v resnici pa čakali 8 tednov!!!), smo nato čakali še montažo, ki smo jo doplačali. Prišel je en njihov pogodbeni montažer in nam še kr dodatno zaračunal par jurjev (pa je bila že plačana montaža cca.25000 sit!), ker kao to ni bila standardna montaža. Kr neki. In smo rekli, da na roko mu že ne bomo dali, naj pošlje račun. In glej ga zlomka, res pošlje račun, ampak za 100% več kot je rekel. Ko smo ga poklicali, kaj je sedaj to, je rekel, da ima dva cenika-enega, če mu stranka da na roko, enega pa, če mu stranka plača račun. Ma je imel srečo, da se nismo imeli časa ukvarjat s tem in bi ga prijavljali inšpekciji, ker potem bi pa pel. Saj sama vrata so ok, ko jih enkrat dočakaš, ampak jaz vem, da me tam ne bodo več videli!!!
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 29.11.2005 10:03:00
|
|
|
|
Mijavček
|
Evo nadaljevanje naslovnega posta, sej ne morem verjet: - če že nimava vratnih kril, sva hotela montirati vsaj podboj, da se potem vrata samo obesijo gor, ko pridejo - JA SEVEDA; TRIJE OD ŠTIRIH PODBOJEV SO PREKRATKI!!! NAročeno je bilo pravilno; na škatli piše pravilno - napaka v proizvodnji! In potem še en možganski trust v LIP Bled svetuje, naj zgoraj malo zazidava, da bo lih prav!!! Ne vem, a nej jokam, al naj se smejem. 15.09. sem naročila nič hudega sluteč 4 vrata. Danes nimam v rokah še čisto nič. Plačala pa sem že vse vnaprej, ker drugače ti ne pripeljejo. Stanovanje je zrihtano že v nulo, samo vrat nimava. In ne morem imeti nobene zabave, ne vselitvene ne rojstnodnevne (oba z možem imava 30 let), ker ljudje ne morejo it niti na stranišče. Prosim svetujte, razen tega, da se obrnem na vodstvo Lipa (tam itak ne verjamem, da bo kaj haska, ker vsi vkup držijo), kam se lahko še obrnem; zvezo potrošnikov?, Tržni Inšpekciji? Kam?
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 29.11.2005 10:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Poznam podobne primere, nama so ena vrata montirali tolk dolgo, da sva bila vmes že ločena. Vem, pa da so kolegi menda šli kupit delnice sam zato, da bojo popi na skupščini delničarjev. Ker pač morajo vse napake pol na svoje stroške popravlat - si lahk mislite, da za ena vrata, ki so prav narjena majo stroške izdelave dveh. Nič čudnega, da gre slov. lesni ind. bl tako tako, če pač tako delajo jim drgač ne more it . LP
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 29.11.2005 10:48:14
|
|
|
|
Mijavček
|
Glede na to, da vidim, da imate tudi drugi take in drugačne slabe izkušnje, ne morem verjet, da si ena taka firma lahko privošči toliko šlamparije. res, prav nedoumljivo, da leta in leta nategujejo folk in še vedno delajo, in očitno so še vedno isti ljudje tam zaposleni. Če bi jaz pri svojem delu naredila kaj takega bi me že zdavnaj postavili na cesto in to upravičeno. odločila sem se, da bom šla do konca. Dokler nekdo ne bo odgovarjal za tako šlamparijo. In poskrbela bom, da bo vsaka vas v Sloveniji in širše vedela, da se v LIP Bled ne kupuje!!! NIČESAR!
|
|
|
|
RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! 7.12.2005 15:23:40
|
|
|
|
Mijavček
|
Sej ne boste verjeli.... včeraj so mi končno pripeljali podboje in vrata.... vrata so napačne barve ! Ker skoraj ne morem verjeti, da je nekdo lahko tako zelo nesposoben, sumim, da gre za namerno sabotažo. Nekdo v LIP Bled ima očitno namen izgubiti vse stranke! OK, ko enkrat narediš napako, potem drugič ja še trikrat bolj preveriš, če je vse pravilno naročeno - NE! Ti kekci iz LIP BLED PE Kranj so mi že 3x naročili napačna vrata! Če pa še niso izgubili vseh strank, pa bom jaz poskrbela za to! In tudi za to, da bo nekdo osebno odgovarjal za vso škodo, ki jo imava z možem, zato, ker živiva že dva meseca (odkar so 1.rekli, da so vrata fertig) v stanovanju brez vrat (stroški ogrevanja itd, klicarjenje po tel., stroški poti v Kranj in nazaj 3x, obresti od dneva, ko sem plačala celotno kupnino...) Na srečo poznam dobrega odvetnika, ki že preučuje primer, ni izključena tudi zasebna tožba za povzročeno psihično škodo! VGLAVNEM... če si želite prihraniti dragoceno psihično zdravje in težko prislužen denar - NE KUPUJTE NIČESAR V LIP BLED !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?