Maxica -> RE: vrata v Lip Bled - ne priporočam! (24.11.2005 16:38:08)
|
Se čist podpišem pod prvi post. Za razliko, da smo jih mi naročili v BTCju, v njihovi poslovalnici. Nateg, da te kap.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ko smo vrata KONČNO dočakali (ko smo jih naročali, je bilo po njihovi evidenci kao vse na zalogi-v resnici pa čakali 8 tednov!!!), smo nato čakali še montažo, ki smo jo doplačali. Prišel je en njihov pogodbeni montažer in nam še kr dodatno zaračunal par jurjev (pa je bila že plačana montaža cca.25000 sit!), ker kao to ni bila standardna montaža. Kr neki. In smo rekli, da na roko mu že ne bomo dali, naj pošlje račun. In glej ga zlomka, res pošlje račun, ampak za 100% več kot je rekel. Ko smo ga poklicali, kaj je sedaj to, je rekel, da ima dva cenika-enega, če mu stranka da na roko, enega pa, če mu stranka plača račun.[sm=grrr.gif][sm=grrr.gif][sm=grrr.gif]Ma je imel srečo, da se nismo imeli časa ukvarjat s tem in bi ga prijavljali inšpekciji, ker potem bi pa pel. Saj sama vrata so ok, ko jih enkrat dočakaš, ampak jaz vem, da me tam ne bodo več videli!!!
|
|
|
|