|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pismo Božičku
23.11.2005 23:07:00   
Urška*
Tudi vaši otročički lahko napišejo pismo z vašo pomočjouser posted image user posted image :

http://office.microsoft.com/sl-si/templates/TC011750411060.aspx

Pa da ne bom nove teme odpirala. Kaj boste kupile svojim user posted image  za Božič? Moj ima še prej (17.12) rojstni dan, pa mu boma verjetno kupila tricikel ali pač nekaj takega. Pojma nimam pa  kaj mu naj kupima za Božič.user posted image

lp

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pismo Božičku
23.11.2005 23:09:13   
Anonimen
Jaz mu bom kupila Lonček presenečenja (4.990 SIT) in knjigo pravljic za božič, za rojstni dan (27.1.2006) pa še ne vem, mogoče tricikel ali poganjalca, pač nekaj večjega. Bomo še videli.user posted image

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 23:17:16   
Urška*
Moj ima že lonček presenečenja. Je pa pametna ideja tole s pravljicami.user posted image    No, pa še nekaj zraven, pa je darilo tu!user posted image

Evo še več:
http://office.microsoft.com/sl-si/templates/CT010962671060.aspx

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2005 8:24:04   
muki1
Midva sva včeraj kupila veliko knjigo pravljic v Tušu za 2.499,99 se mi zdi. Vam toplopriporočam, pa pohitite, ker baje grejo kot nore. Notri so vse znane pravljice od bratov Grimm in H.C.Andersena (vsaj koliko sem na brzino prelistala, saj sva jo skrila, ker jo bo Miklavž prinesel......)
Za Božič pa spet kakšna knjigica, pa mogoče igrača.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2005 12:19:19   
NinKa
Naš je lani za 1. rojstni dan dobil tricikel za odzunaj, veliko škatlo lego kock, pa lesene sanke z ograjico, pa poganjača za noter po stanovanju od Tomyja (tisti ko se lahko najprej potiska pred saboj, pol pa se spremeni v poganjača), pa lonček presenečeja, pa nekaj za oblečt, pa od Tomyja nori zajec (še vedno ful aktualno), pa nekaj velikih avtov, pa traktorjev, pa tobogan, pa gugalnico za v nejgovo sobo.....

OK, vem da je veliko, ampak tut naš ima 27.12 še rojstni dan in pol dobi v roku 5 dni celo goro igrač in drugih drobnarij.

Mogoče pa je kaka ideja zraven.

Letos pa smo pri kompletu knjigic od dnevnika (12 Disneyevih), pa veliki kmetiji od Legota, pol moj prvi vlak od legota, pa mizica z dvema stolčkoma iz Ikeje. V namenu pa imam še kupit delovno mizico z orodjem (9,990 v Pikapolonci) pa od Tomyja tabla riši briši (da mi več ne bo risal po stenah), pa od Gowija tovornjak. Tile od Gowija so tak kvalitetni avti, da sem ful navdušena. Sploh ko jih da na tobogan, ga čez celo predsobo nese.  Pa mogoče se kako malenkost. Bom razmišljala po izpitih o teh zadevah.

Mater sem se razpisala. Pa btw. hvala za predlog pisma božičku. Lani sem se ful matrala, da sem lepega skup sestavila.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2005 13:38:38   
Anonimen
Ja, Muki1, o tej knjigici pravljic govorim. Mater sem se namatrala, da sem jo dobila. Najprej sem jo imela en teden rezervirano v našem Tušu, pa jih sploh niso več dobili, potem pa sem še zadnje dobila v enem večjem centru Tuša, sem vzela kar 3 komade. Ful dobra knjiga!!!!!

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?