NinKa -> RE: Pismo Božičku (24.11.2005 12:19:19)
|
Naš je lani za 1. rojstni dan dobil tricikel za odzunaj, veliko škatlo lego kock, pa lesene sanke z ograjico, pa poganjača za noter po stanovanju od Tomyja (tisti ko se lahko najprej potiska pred saboj, pol pa se spremeni v poganjača), pa lonček presenečeja, pa nekaj za oblečt, pa od Tomyja nori zajec (še vedno ful aktualno), pa nekaj velikih avtov, pa traktorjev, pa tobogan, pa gugalnico za v nejgovo sobo..... OK, vem da je veliko, ampak tut naš ima 27.12 še rojstni dan in pol dobi v roku 5 dni celo goro igrač in drugih drobnarij. Mogoče pa je kaka ideja zraven. Letos pa smo pri kompletu knjigic od dnevnika (12 Disneyevih), pa veliki kmetiji od Legota, pol moj prvi vlak od legota, pa mizica z dvema stolčkoma iz Ikeje. V namenu pa imam še kupit delovno mizico z orodjem (9,990 v Pikapolonci) pa od Tomyja tabla riši briši (da mi več ne bo risal po stenah), pa od Gowija tovornjak. Tile od Gowija so tak kvalitetni avti, da sem ful navdušena. Sploh ko jih da na tobogan, ga čez celo predsobo nese. Pa mogoče se kako malenkost. Bom razmišljala po izpitih o teh zadevah. Mater sem se razpisala. Pa btw. hvala za predlog pisma božičku. Lani sem se ful matrala, da sem lepega skup sestavila.
|
|
|
|