Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 9:39:11
|
|
|
|
Maxica
|
Hvala Neva za to. Sem v soboto gledala eno oddajo na SLO1, pa so ravno to kuhali, pa sem zamudila zapisati postopek in ostalo. Bom prav res probala to naredit, ker smo prejšnji teden dobili enih 20 gajb kakija. Ti, ker si ravno s tistih koncev, si probala kdaj sušiti kaki? Ker sem ga jaz lani jedla in bi sedaj pa sama to naredila, ker je res eno najboljših posušenih sadežev, kar sem jih kdaj jedla, njam njam.
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 9:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne sušila jih še nisem-smo jih prej vse pojedli Mislim da se jih lahko suši na suhem zraku ne sme vlage bit zraven,da ne gnijejo namesto sušijo.Če se ne motim jih se lahko suši v pečici na čisto nizki temperaturi-tolko da je v pečici suh zrak. Lahko tudi sušiš tiste še ki niso zreli-ker kot si slišala se omedijo med sušenjem.
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 11:11:26
|
|
|
|
darjatimci
|
Dober recept,ali imaš ti Neva kakije na svojem vrtu?
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 11:32:05
|
|
|
|
srki
|
O Neva, jest sem tudi to oddajo gledala, pa sem mislila pol v nedeljo to narest, pa sem potem rajši kar svežega pojedla, pa včeraj tudi enega...Včasih mi niso bili dobri, zdaj pa kar sedejo...
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 16:57:03
|
|
|
|
Nasy
|
Kaki lahko sušite res kar trd, lani sem se matrala in rezala zrelega..ma pol sm ga pojedla zram . Zato sem ga letos kar lepo na salamoreznico zrezala in dala sušit v sušilec Njami!
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 18:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne darjatimci jih je pa ogromno pri sosedih da kar prosijo da jih pridem obrat.
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 19:47:29
|
|
|
|
Nasy
|
Neva, kaj res? Jih pridem jaz, če jih ti ne rabiš!!!
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 16.11.2005 20:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo jih obrali,pošenkali pojedli
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 19.11.2005 10:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Odlični so tudi zmiksani z banano. Moj sinko se kar oblizuje!
|
|
|
|
RE: KAKIJEVA PENA-Okusna sladica 19.11.2005 10:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ni slaba kombinacija
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?