|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jeeeeeej...
16.11.2005 20:43:54   
KODA
Pri meni je bilo v taprvi nosečnosti tako,da je ß-HCG v krvi 28 dan ciklusa pokazal 49,naslednji dan 102 in nato še 210,potem so mi pa nehali meriti.

Čestitke user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.11.2005 20:45:13   
Jančika_
Angelinna, vsekakor ti želim, da si noseča!

Slučajno pa sem ravno danes na Pušenjakovem forumu naletela na tale zapis (citiram): "Vrednosti ßhCG skoraj nikoli niso 0, morajo pa biti za negativen izvid pod 10, za pozitivenga pa nad 40. Med 10 in 40 je izvid sumljiv in ga je potrebno spremljati."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.11.2005 20:53:46   
Anonimen
Jančika, čisto zares sem imela vrednost nič pri prejšnjem. Imam tudi prejšnji izvid pripravljen za ginekologa. Ali pa nimajo enotnih zapisov?! No, zdaj me res že žre jutrišnji dan...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.11.2005 20:55:31   
eva1
Joj angelina nebi rada pametovala-upam, da si user posted image , ampak sama delam v bolnici in se spomnim, da je kolegica šla na test bhcg in je bil razultat mislim da 4 al 5, pa ji je laborantka rekla, da vse kar je pod 10 ni nosečnost in da so lahko vrednosti tudi v normalnem ciklusu(brez nosečnosti) lahko do vrednosti 10...zato sem malo zmedenauser posted image glede tvojega razultata...sicer pa vsi držimo user posted image user posted image user posted image in upamo na najboljše!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.11.2005 21:00:48   
Anonimen
Tudi jaz imam v družini medicinsko sestro in ni bila presenečena nad izvidom in izjavo. Kot pa berete, ima vsaka drugačne izkušnje. Jančika je celo brala, da so nični testi hcg-ja redki, jaz sem ga imela prejšnjič. Torej? Nekaj zagotovo napovedovati ali izključevati je nesmiselno, ker je prekmalu. Zato sem temu primerno tudi opisala situacijo.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.11.2005 12:07:21   
TANTRA
Želim ti, da ti bo hormon naraščal in da si res srečnica... Jaz imam z vrednostjo betahcg slabe izkušnje, saj mi je 30 dan kazal 29 in me je ginekologinja odpravila, da lahko kaže napačno vrednost zaradi kakih drugih vzrokov. (npr.pco)...Jaz pa sem bila noseča in so se čudili da je tako nizka vrednost hormona...In nosečnost se ni obdržala.
Ker delava na bebici, sem šla že dvakrat na krvni test, ker mi je urinski test kazal pozitivno, obakrat je bila vrednost blizu ena vendar nisem bila noseča.
Ker ti takšna razočaranja pustijo posledice bom sedaj definitivno počakala na izostanek in šele po izostanku delala teste, da bodo sigurni.
Želim ti, da je to to, vem kako veliko je pričakovanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.11.2005 12:13:31   
digi
user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.11.2005 19:24:06   
Anonimen
Jeeeej, sveža od ginekologinje, ki je izvid potrdilauser posted image ! Je pa še tako kmalu, da pikice še nisva našli, zato poskušava ponovno čez 1 teden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
17.11.2005 20:25:04   
Monika79
lepa novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke nova srečka user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.11.2005 21:56:22   
ANA_P
O, moj bog!

Še enkrat čestitam, zdaj je 100% user posted image user posted image user posted image user posted image ¨.

JEEEEEEEEEEJ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.11.2005 9:34:14   
Nely
user posted image user posted image user posted image  Čestitam! Jeeeeeej!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.11.2005 9:43:08   
TANTRA
Čestitke in naj bo vse super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.11.2005 9:52:17   
malicki
Čestitke user posted image user posted image user posted image  in da čimprej zagledaš svojo pikico.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.11.2005 11:42:40   
Anonimen
"O moj bog", kolk čestitk... hvala punce. Naj me čimprej nasledi nova user posted image !!! 

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
18.11.2005 11:50:45   
eva1
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.