|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jeeeeeej...
15.11.2005 18:11:38   
Anonimen
Danes sem bila na krvnem testu in mi je rekla, da imam sicer zelo nizko vrednost, ampak, da to načeloma pomeni POZITIVNO. Vrednost je 1, je imela katera podobnoP? Čez 2 dni imam itak ginekologa in upam, da mi tole novico potrdi. Mislim pa, da je to TO in da se lahko že veselim. Res da smo na 2 dni in tudi sluz sem opazila, pa še BT je štimala. Tako sem bila že precej pozitivno naravnana od začetka. Ful sem vesela... user posted image

Držim pesti za vse, ki ta mesec še čakate. Ostalim pa naj se čimpreje prikaže user posted image .

Jeeeej user posted image (upam, da mi Rada ne zameri...)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jeeeeeej...
15.11.2005 18:16:00   
yennika
JEEEEEEEEEEEJ!

Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da je to to!

Mi pa imamo te dni O, in smo zelo pridni!

Kako dolgo pa ste vi delali na bebici?

lp

< Sporočilo je popravil yennika -- 15.11.2005 18:22:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2005 18:22:06   
emaa
Čestitam user posted image user posted image user posted image , te bom po obisku G dala še na seznam, ko boš 1000%

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2005 18:24:33   
Anonimen
Velja, javim. Hvala. user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2005 18:44:39   
ANA_P
''O, moj bog''user posted image

user posted image user posted image user posted image Č e s t i t a muser posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEJ!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2005 18:46:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2005 18:52:41   
Sisy
čestitke še od ene "bar fan-iceuser posted image " user posted image user posted image user posted image

JEEEEJ! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2005 19:41:45   
Azaleja
user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno! user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2005 20:08:27   
Monika79
čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

in vsem drugim, ki user posted image  te dneve ne-pričakujete user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2005 20:21:32   
soncece24
Angeinna, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2005 20:34:19   
tinkamiška
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2005 20:39:39   
Nety
Angelinna, čestitke, naj se ti sanje uresničijo s tvojo zanositvijo. Se te spomnim izpred enega mesca,ko se nas je kar nekaj spraševalo, al bomo končno zagledale user posted image ... Takrat je bilo negativno, zato sem pa sedaj toliko bolj vesela zate in še enkrat čestitke, ker ti (vama) je uspelo user posted image .  Tudi sama sem ta mesec kar pridna, user posted image  na 2 dni in konec meseca ne pričakujem user posted image  na obisk...

Želim ti vse lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2005 20:58:26   
sašaš
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE in SREČNO! user posted image user posted image user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2005 21:12:57   
Anonimen
Hvala za čestitke, tudi jaz vam želim vse lepo.

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2005 21:16:31   
Anonimen
Yennika, od septembra. to je bil drugi poskus oz. prvi, če odštejemo tisto streljanje v temo, ko se mi je O čist zamaknila in sem M dobila s 7 dnevno zamudo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2005 0:12:14   
kapica
Angelina tudi jaz ti cestitam in zelim vse dobro ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2005 7:00:28   
Massa26
user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi od mene! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2005 7:14:28   
A_A
Čestitam!! user posted image  user posted image  user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.11.2005 8:45:55   
TANTRA
Čestitke, čeprav je vrednost 1 tako zanemarljivo majhna, da ni najbolje.
Namreč beta hcg šele uradno od 40 naprej potrjuje nosečnost. ...
Upam, da ti bo začel hormon hitro naraščati....Kateri dan ciklusa pa si?

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.11.2005 9:12:34   
klarisa
res je , kar je napisala Tantra; vrednost 1 je zelo,zelo majhna..je nekako tako da od vr. 5-40 je siva cona,kar pomeni, da moraš ponovit krvni test, vrednost nad 40 pa je potrjena nosečnost..jst sem imela dan po izostanku M vrednost 123,5,pa že to je bila baje nizka v primerjavi z drugimi..ampak se je lepo podvajala na 48-72 ur,tko da je vse ok..
želim ti, da se dobro razplete!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.11.2005 10:40:10   
Anonimen
24 dan je bil včeraj in še 5 dni do m (tako nekako). Tudi v laboratoriju mi je povedala da bi bil potreben drugi test, vendar vsak pozitiven rezultat načeloma pomeni nosečnost, razen če ne bi bila vsebnost hcg-ja prisotna zaradi splava, ali kakih drugih težav. Ker pa imam jutri ginekologa, je rekla, da naj kar počakam, da ona potrdi. Počutim se pa vredu, nobenih znakov potencialne vgnezditve ni bilo ali česar koli drugega. Ker pa mi je laborantka precej nasmejana odprla vrata in je svoje mnenje izrazila zelo POZITIVNO, ji kar verjamem oz. srčno upam, da je to to. Se beremo jutri zvečer. Držite pestke!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.11.2005 14:34:26   
ElaM
Se strinjam s Tantro. Je pa čudno, da ti je v labaratoriju rekla, da je 1 pozitivno. user posted image
Držim pesti, da ti bo Bhcg hitro naraščal.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.11.2005 15:16:00   
eva1
Ja 1 je neg., tako da user posted image ...upam, pa da je bilo še prehitro in si vseeno srečka nosečka! 

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.11.2005 20:18:39   
Anonimen
Eva, malo čudna teorija. Že sama logika pove, da je 1=1 in negativno=0 (in moj prejšnji test je bil nič, zato vem). Morda si hotela povedat, da je mejna vrednost 40 (potrjena nosečnost)?! 1 je pač najnižja možna vrednost, ki lahko pomeni nosečnost, spontani splav, ali kakšne druge težave oz.nepravilnosti v ciklusu. Ta hormon je torej vedno prisoten z enim razlogom. In ker vse bolj kaže na nosečnost, sem druge dejavnike (manj pogoste) izločila. Kvečjemu je lahko še prekmalu za 100 % test (kar ni nič nenavadnega, glede na to, da je še kar nekaj dni do nepričakovane M). V dolgoletno prakso zdravstevih delavcev se pa ne bi spuščala. Ne vem zakaj bi stvari prikazovala nerealno... smešno... user posted image

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.11.2005 20:25:53   
Anonimen
Vidim, da se nismo razumele, zato še enkrat. Laborantka je rekla, da je vrednost tako nizka, da bi bilo potrebno test v nekaj dneh ponoviti. Načeloma pa vsako pozitivno vrednost, naj bo še tako nizka, označijo za nosečnost. Če je vrednost prisotna , pomeni, da bo še naraščala. Finta testa je le v prisotnosti hcg. Je pa še dodala, v kolikor izključujem ostale dejavnike, ki bi to vsebnost povzročili, je to najverjetneje to. SS bi pa verjetno opazila??? user posted image
Še enkrat: NI ga 100 % potrdila, to bo upam, naredila moja ginekologinja jutri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Katero ime vam je bolj všeč?
tiamia

Aljaž (49%)

Anej (34%)

Tjan (16%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!