Anonimen
|
To je zelo dvorezen meč, V končni fazi, tudi če se bosta zmenili za rok, do kdaj si mora najti svoje stanovanje, ni nujno, da bo takrat šla. Jaz je na tvojem mestu ne bi sprejela v stanovanje, ampak to pravim pač zato, ker imam sama slabe izkušnje s takimi stvarmi. Jaz sem pod streho vzela brata, pa sem takrat živela sama in niti otroka nisem imela nobenega. Dogovorila sva se, da je samo začasno (ločeval se je in ni več zdržal doma, na vrat na nos pa ni našel stanovanja), da bo pokrival del stroškov, da si bo iskal stanovanje... Na koncu sem ga morala vržt ven, pa čeprav se mi še danes po eni strani srce trga zaradi tega, samo tako nisem mogla več živet. Zasidral se je pri meni, ni bilo videti, da si išče stanovanje, ker je bil kronično brez denarja (saj za marsikaj ga je imel, samo za stroške ne), sem sama financirala vse, na koncu sem se zalotila, da mu še kuham, perem in likam, za sabo je pa vsak dan puščal tako štalo, vse razmetano, da je joj! Pa sama nisem glih redoljubna, samo tisto je bilo tu mač! In pika na i je bilo to, da mi je domov pripeljal neke južnjaške mafijce, s katerimi se je zapletel (vedela sem za to in mu jasno dala vedet, da lahko domov pripelje samo kakšno punco, če si jo najde, pa enega prijatelja, ki ga ima). Jokala sem, ko sem mu rekla, naj spoka, ker tako ne gre več, ampak to sem morala narest. Svoji prijateljici raje pomagaj na drugačen način, da ne boš na koncu ob dodaten denar, živce in po možnosti še prijateljstvo.
|