|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2005 13:14:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater prvič
10.11.2005 13:17:19   
Anonimen
na prvem pregledu še nimaš cepljenja. Ne vem kako je pri vas, samo s tako malim dojenčkom se pri nas ne čaka vceliko- se zelo držijo ure.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2005 13:42:58   
cmokec
Ti bom kar iz knjige prepisala.

Otroka mora sestra stehtati in izmeriti dolžino, obseg glave in trebuščka. Pediater pregleda porodni zapisnik, pogovori se o dojenju in prehrani, povpraša o družinskih boleznih mamice in očeta.

Nato preveri nevrološki razvoj otroka (napetost in tonus mišic, pregled refleksov, opazuje spontano gibanje dojenčka, preveri mišično moč, vid, sluh zenični refleks, gibljivost zrkel, obrazno mimiko, sesalni refleks).

Klinični del pregleda zajema vse organske sisteme (glava, ušesa usta, vrat, prsni koš, trebuh, koža, splovilo).

Pa zapiši si vsa vprašanja, da katero ne pozabiš.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2005 13:47:32   
Špacka

Pri nas tudi ni čakanja pri pediatru, vsi smo naročeni, samo prideš in greš že lahko noter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.11.2005 13:54:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2005 14:12:01   
Lana_s
Jaz sem bila tudi vedno takoj na vrsti. Je pa naredila vse to kar je Cmokec napisala v prvem odstavku.
Podojiš lahko v čakalnici brez problema, je zadnjič tudi pri nas ena pa je nihče ni čudno gledal. Otročka je treba nahranituser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2005 19:44:20   
Dejča
Jaz sem Taro tudi podojila kar tam, so me sestro celo peljale v eno posebno sobo, tako da ni problema. Še marsikje v javnosti ga boš (najbrž) dojila.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.11.2005 20:02:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 20:30:44   
Katja6
Dojenje v čakalnici, kamor v glavnem hodijo z malimi stručkami ni nič nenavadnega. Na Bledu je posvetovalnica za dojenčke ob četrtkih in se doji vsenaokrog - če so pa tako lačni. Bi radi hitro zrasliuser posted image .

LP Katja

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2005 17:47:59   
Dejča
najbrž nisi bila posebej pozorna - se boš pa navadila, brez skrbi.
jaz sem še pred porodom govorila, da nikoli, ampak res NIKOLI ne bom dojila v javnosti, sem pa že povsod - na morju, v toplicah, v lokalu, gostilni, zunaj - in nikogar ni kap. Ponavadi še buljijo ne, pogledajo že, ampak me ne moti, itak je Tara pripopana name, pa se sploh nič ne vidi.
Želim ti veliko lepih trenutkov!

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.11.2005 17:58:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2005 18:07:34   
Dejča
Jaz je še nisem imela. Sicer pa - kaj hujšega, kot to, da ti kdo v dekolte pade, se ti najbrž ne more zgoditi, haha user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
11.11.2005 18:19:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.11.2005 18:21:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2005 18:49:45   
Marogica
Pri naši pediatrinji si na vrsti, tako kot je bilo rečeno, in nikoli ne čakamo. Kot je že ena napisala, si zapiši vse, za kar meniš, da ne veš ali se tu zdi čudno. Jaz sem pri ta prvem tudi z listkom prihajala, pa mi ni žal, ker bi drugače vse pozabila, kaj moram vprašat. Je pa res, d v posvetovalnici tudi sami od sebe na dosti vprašanj odgovorijo, ker so očitno pogosta pri vseh mamicah.
Za dojenje pa ne skrbi. No, vsaj jaz sem bila taka, da sem pač dojila, kjer je prišlo. Mene ni motilo, če je pa druge, pa ne vem in mi je bilo vseeno. Moj otrok mi je najbilj važen.
Pa lepo porihtajte v posvetovalnici.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?