|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šibkost
7.11.2005 20:30:03   
soncicaT
Prosim povejte mi, kaj bi lahko bilo to. Malo prej me je obšla šibkost, slabostnost, pa kot bi se mi hotelo vrtet. Naj še povem, da sem kaki dve uri nazaj jedla segedin- dokaj kislo zelje...a je lahko od hrane?

Ko ležim in počivam, je bolje, ko pa vstanem, sedim za com, pa spet tak čuden filing v glavi, pa rahla slabostnost.

Kaj je to?

Hvala, lp

p.s. aja sem 20. tednov noseča

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šibkost
7.11.2005 20:35:47   
Marogica
Je mogoče pritisk ali kaj podobnega. Tudi jaz se spomnim, da se mi je to dvakrat zgodilo, pa še sedaj ne vem, kaj je bilo. Sem se tudi vlegla, pa je bilo bolje.
Od segedina pa najbrž ni bilo(joj, si mi lušte naredila)

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2005 20:44:10   
bobek05
definitivno ni od segedina... danes mislim, da je ena že spraševala na forumu za slabost... skora 100% je pritisk - se je meni tudi nekaj časa dogajalo v 2. tromesečju, potem pa je minilo..

čim več svežega zraka, počasni gibi (počasi vstajaj!), pij tekočino...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2005 20:58:14   
lenika
Preberi si kaj sem jaz danes napisala pod temo nenadna slabost.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2005 23:36:15   
mamči
Tudi meni se je občasno to dogajalo. Možni vzroki:
- nizek pritisk
- slab zrak
- slabokrvnost!
- padec sladkorja
- stres - situacije, ko sem precej delala
- prehitro vstajanje - tud čez dan, ko sem se kam na hitro zagnala
- raznorazne neprijetne vonjave
- preobilni obrok
- premalo uživanje tekočin
Najbolje, da se oborožiš z vitaminsko hrano, čimvečkrat ješ po malo, dnevno greš na svež zrak, preveriš stanje morebitne slabokrvnosti, se izogibaš breobilnih obrokov, zadosti piješ predvsem vode.
Občesno imam te težave še zdaj, ko dojim, ravno danes sem tresnila steklenico pesinega soka, da se malo okrepčam!
Želim ti lepo nosečnost!user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2005 12:21:12   
AlinaPrapi
Živjo,
pridružujem se počutju Sončice, včasih me resno zaskrbi, da bom od slabosti, vroglavice in šibkosti nekontrolirano zgrmela po tleh. Če si doma, še nekako gre, problem je v službi... Ko pa berem seznam možnih vzrokov, ki jih je navedla mamči, lahko rečem, da se mi zdi, da skoraj vse točke zame veljajo, tako da lahko potrdim njeno mnenje. Upajmo, da se stanje kmalu izboljša :)... Lep pozdravček!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2005 13:17:11   
tinkamiška
No, jst sem v 33t in sem do zdej dvakrat zgrmela po tleh. Razlog nizek pritisk in od 29t tudi pomanjkanje železa. Sem dobila sirup in ga zdej pridno jem vsak dan.

Je pa tako, kadar se mi začne vrtet, spijem kozarec mrzle vode in pojem kakšno žemljo ali kej podobnega in je potem hitro boljše.

Pazite nase, če se vam začne vrteti se raje malo ustavite in usedite, da res nebi kakšna brez nadzora zgrmela po tleh in se kam udarila.

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?