Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 9:53:00
|
|
|
|
total
|
Jaz spečem palačinke,kupim skuto,dam noter 1 jajc,sladkor po okusu,limonino lupino in namažem.Jih zložim v posodo in še povrhu namažem z preostankom mase,nato jih dam zapeč da porumeni.
|
|
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 9:55:36
|
|
|
|
CatJa
|
Mmmmm, ste mi luštne naredile. Ne vem, če ne bodo padle za večerjo.
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 10:02:34
|
|
|
|
Maček Muri
|
Jaz pa v skuto umešam rumenjak, sladkor, limonino lupinico in sneg beljaka, da je masa bolj rahla. Namažem palačinke, zvijem, dam v pekač, prelijem s smetano in zapečem.
|
|
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 10:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dam v nadev 1-2 pesti rozin, namočenih v rum, pretlačeno skuto, pol lončka kisle smetane, vanilij sladkor in limonino lupinico. Zvite palačinke zložim v pekač in prelijem s kislo smetano, v katero razžvrkljam jajček. Zapečem do zlato rumene barve.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?