|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj si kupite "za dušo"?
5.11.2005 18:40:54   
SABILA
prav neki za dušo si jst glih ne kupujem sem pa pri sebi opazla neki drgugega:
-mobilni telefon menjam na 3-4meseceuser posted image  
-v enem letu menjala 3avte, 4.imam v načrtuuser posted image
-prejšno in to poletje sem si pa ful nakupla poletnih japonk,sandalov pa take poletne lahke obutve user posted image user posted image

druga se pa zaenkrat ne spomnem

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.11.2005 18:41:02   
Maček Muri
Cunje, pa nogavice, pa dodatki za stanovanje, knjige itak, pa čips, pa čips, pa čips...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.11.2005 18:42:54   
SABILA
pri drugi točki še naj napišem to, da sem izpit naredila meseca februarja letos, prvi avto sem si kupila novembra 2004, drugega marca 2005, tretjega avgusta2005, četrtega si pa mam namen november2005user posted image

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.11.2005 18:46:34   
Pajaca
Jaz grem pa kar na izlet, pa vmes na kosilo v kakšno fajn restavracijo. Al pa s prjatlcam na sladoled, pico al pa karkoli že.... to je res za mojo dušo, al kako bi se temu reklo.

Tisti nakupi nogavic, čokolad in podobno so pa bolj kr tko, ne za dušo ampak zato k rabm neki pa pač kupim, al sem pa lačna.

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2005 18:49:38   
CIPRESA
Ja tudi jaz KOZMETIKO pa imam že poln nadlc te robe pa še vedno kaj najdem grem vsak mesec enkrat za dušo v bljižni DM in potem.......me mož krega ko pridem domov...pa kaj pol mam pa le !!!!!!!!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.11.2005 19:06:55   
anajmad
Kakšno rožico v lepem lončku.Čist sem zmešana zaradi njih.Doma jih imam,pri Vidku na grobu jih imam in v delavnici mojga moža.Vsi se mi že smejijo,ker pravjo,da še na "sekret"bom nesla rožico.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.11.2005 19:26:57   
baguSka
Vedno ampak res vedno me vleče k posteljnini!!! Ko gremo v kako štacuno, me morajo dobesedno držat, da ne grem tja. Drugač pa druge stvari za doma: svečke, servete, čistila. Rada pokukam tud k pafumom. Cunje si pa blazno ne rada kupujem, sploh ko si jih moram. Tud tračov ne berm rada.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.11.2005 19:48:19   
Carovnica Mica
pisane nogavice,trač cajtenge in ke pa sem kaksno cokoladouser posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.11.2005 19:54:31   
mcerar
knjige:))) to so ponavadi kaksni prirocniki ali pa leposlovje, vecinoma broširanih verzij v angleščini...to pa res blazno rada berem!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.11.2005 20:21:11   
Anonimen
Trenutno za mojega user posted image  luštne cunjice. Sicer se še ni rodil, ampak zdaj je on moja duša.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.11.2005 20:42:53   
paris
Razen cunj in čevljev tudi kakšne okrasne vazice, skledice in tako! Pa kakšne nove čokoladice moram vedno probat. Pa če kakšno res lepo rožo v lončku vidim
si jo tudi kupim, pa čeprav nimam prostora.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.11.2005 21:40:58   
R_D
Nora sem na kakšne malenkosti. Recimo kakšna lepa dišeča svečka, potem kak lep metuljček mali, ki ga pripopam na zaveso...moj dragi pravi, da se mi kar bliska v očeh, ko vidim kako sladko malenkost user posted image Bo že držalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.11.2005 0:00:07   
ninocka
Jst sem mela pa vcasih obdobja, ko sem ful kupovala samo dolocene stvari - neki casa sem bla totalno obsedena s kuliji in sem jih nonstop kupovala - rezultat doma imam verjetno cez 1000 kulijev, potem sem bla neki casa usekana na lake (cez 150 lakov), potem sminke (okrog 50, namazem se redkokdaj), se vedno kupujem vazeline, ceprav jih imam doma ze celo skatlo (ampak to vsaj uporabljam).
Potem sem kupovala na tone kozmetike (lahko jo prodajam, tok jo mam), razne praholovilce za bajto (temu se zdaj na veliko izogibam), neki casa ful cistila (vse kar je blo novga sem kupla, uporabla redkodaj user posted image ), potem pa obleke in obutev.
Zdej se izogibam masivnih nakupov brezveznih stvari (itak mam doma zaloge se za 10 let) in kupim samo tisto kar rabim.
Se zmeri si pa kupim par revij na mesec, kaksno knjigo (ampak te ponavadi tud v antikvariatu, ker mi je v uzitek brskat tam in iskat knjigo, ki si jo res zelim).
Najraj pa zdej kupujem za malega in pa za user posted image .

(odgovor članu R_D)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.11.2005 16:55:39   
Anonimen
Kakšno knjigo, pa na dišeče svečke sem čisto nora, ali pa eterična olja, ki jih daš v tist svečni izparjevalnik. Pa včasih si za dušo oba privoščiva kakšno kosilo zunaj, npr. v kitajski ali mehiški restavraciji. Drugače pa si ne nabavljam pretirano za dušo, to so zelo občasne stvari.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
7.11.2005 6:59:00   
CUKRČEK
joooooj, jaz sem pa čisto nora na kaktuse......bogndaj, da grem mimo kake štacune, kjer mi kaktus kar s prstom kaže, naj že vstopim in ga kupim. Posledica je tečen dec, ki pravi, da nisem normalna, ker imam povsod same kaktuse.
Druga moja zasvojenost pa so pisane "hopke" (hlačne nogavice) ali pa navadni štumfi, ki morajo biti čimbolj pisani.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.11.2005 11:51:07   
Anonimen
Ob torkih revijo Jana,ob četrtkih revijo GENTE.
Občasno ko izzidejo pa še Križanke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
7.11.2005 12:38:20   
tijana
revije absolutno. o cunjah pa sploh nebi. da o čevljih sploh ne govorim.  seveda pa zraven sodijo ustrezni modni dodatki (pas, uhančnki, verižica...)ojmene, bom bankrotirala enkrat. pa ko bi se vsaj lahko ustavla pri enem paru čevljev. ne, ko grem iz trgovine imam dva para. pa mi je potem malo žal. ampak samo do trenutka ko jih obujem. takrat se mi zdi ta sem jih pa res potrebovala. user posted image
katastrofa. za mojo denarnico mislim.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.11.2005 13:07:04   
mehurčica
Oblačila.user posted image Ker jih nimam kaj dosti, je takrat še toliko lepši občutek, ko si kaj kupim.

SABILA?user posted image Daj povej, kakšne avte si imela. Sem kr malo radovedna. In kakšnega si sedaj ogleduješ?

(odgovor članu tijana)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.11.2005 13:23:14   
Reja
Revije, kjer najdem nove kombinacije oblačil,

kakšno "dražjo" hrano (kakšne francoske sire)

in vazelin za ustnice:)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.11.2005 15:52:45   
kofetek2010
čevlje

čevlje

čevlje

in k vsakim isto barvo torbice in cunje za obleč - komaj čakam, da rodim in shujšam, je moja duša že celo leto prikrajšana  user posted image   ima pa zato Ela tolk več user posted image   uf, sem prišparala user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.11.2005 20:42:06   
Anonimen
Joj, pozabla povedat, da sem čist usekana na šalce, tiste ta lušne, štosne, ki so popisane in/ali porisane s kakimi lušnimi forami. Tega mam tud velik doma, zdaj sem se malo zabremzala, ker jih nimam več kam vtaknit, so omare polne.user posted image  Bo treba kakšno tastaro razbit, da bo plac za novo.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
8.11.2005 14:05:47   
ronja5
Sladoled pri Ilichu, je tak fajn (miren) občutek, ko me nihče od mojih ne gnjavi. Tianu dam kako žličko, da je mir...vsaj za par minut.

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.11.2005 16:26:09   
buča
usekana sem na mehčalce za perilo....pa zadnje čase na rože(slonova noga,difenbahija,amarilis...,)pa v glavo mi je stopilo,da sedaj,ko bova imela nova okna rabim še nove stole in mizo za v dnevno(stari kot je star 2 letiuser posted image user posted image za nagont sem...pa zdej hočem na vrat na nos v Veliko Kladušo po cunjeuser posted image

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.11.2005 18:03:15   
Iren@
drobnarije za stanovanje; še posebej slikce, ker uporabljam feng shuijevski princip urejanja to ponavadi pomeni, da če zamenjam nekaj moram zamenjati vse,
pot iz stanovanja me zadnje čase zelo pogosto vodi še v garažo-nadstrešek, tam že visi venček, buče ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.11.2005 21:05:45   
muki1
Jaz pa zmeraj kupujem okraske. Pred vsakim praznikom že nekaj časa opazujem po trgovinah, kje kaj imajo in si v mislih sestavljam, kje bom kaj imela, največja štala je itak okrog Božiča, takrat delam dekoracije kot če bi bila usekana. Kupujem, hodim po gozdu in nabiram od maha, do vej, lepim, naredim ikebano za babicin grob, adventne venčke, aranžma za mizo, za polico, user posted image  user posted image user posted image .
Pa tudi kakšne flomastre, zvezke z lepimi platnicami, knjige Kurja juhica uza dušico, ko pa sem posebej slabe volje pa grem V müllerja in si dam duška na oddelku s čokoladami. Takrat se počastim z bombonierami Lind, Rafaelami, Milkami in vsem kar se mi zalušta. Ja, potem sem spet na dieti tri dni user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?