Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 11:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj veste - vse tisto, kar niti približno ne potrebujete, ampak imate občutek, da enostavno morate imeti... Vseeno, ali vsak dan ali pa enkrat na mesec... Jaz rada berem in si zato kupujem časopise in revije (pa čeprav je vse na Internetu). Pisalna miza je moje kraljestvo in tudi kakšno malenkost zanjo najdem: lonček za pisala, podloga, kakšen flomaster-marker in podobno. Pa kakšen okrasek za stanovanje: plakat, podstavki... In stavri za Gospo Pes: palčke za grizljat, pasja čokolada... Pa nesmiselne igračke za Jana, ki se polomijo takoj, ko jih primeš v roke... Kakšen prigrizek: razne nove čokoladke, žemljice z dodatki vsega možnega, začimbe, ki jih nikoli nikjer ne uporabim... Kakšen kos kozmetike (čeprav imam doma že tri enake)... Kaj pa vem, takšne bedarije... Nepomembne, nepotrebne... Za dušo...
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 11:22:31
|
|
|
|
Lianna
|
Knjige
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 11:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mokre robcke. Taksne in drugacne. Nekoc je bil se make-up pa une vatke (ceprov je vata logicno doma ). Zdej pa vec al manj samo hrana - cokolada itd. Pa sirovo strucka zjutri preden grem na bus pa v solo
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 11:52:22
|
|
|
|
aljuška
|
definitivno revije! Več jih je bolje je... Italijanske,slovenske,samo da je za čitat, po možnosti trač
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 11:59:03
|
|
|
|
karmy
|
čokolado,krofe,kozmetika... če kaj novga vidim morm kupit..nekaka potreba... si pol fenci ...in moja denarnica tanjša ter 2 zdaj že polna kovčka kozmetike... in pol še ostala šara: mini igračke za malega, pred kratkim kupljena mikrovalovna pečica z žarom...se mi je zdela lepa...pa zdej sm začela kao neki kuhat pa preizkušam kako bi šlo to z mikrovalovno...
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 12:00:23
|
|
|
|
kapica
|
Jaz pa revij sploh ne berem veliko. Razen ce kje kaj slucajno pod roke dobim. Rada pa si kupim uhancke, tiste ta poceni, ko ni zlato niti srebro, samo kic. Ker se nimam dolgo luknjic v usesih, se mi zdi sedaj to lep dodatek. Pa vedno ko grem mimo taksne trgovine, morem noter pogledat, pa seveda sploh ne rabim. Pa mogoce kdaj kaksno knjigo, se posebej pa kaj sladkega, najraje Rafaelo.
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 12:12:09
|
|
|
|
petra + zoja
|
jaz pa najraje kupujem za svojo dušo kozmetiko , odpravim se v drogerijo in potem te luštne kozmetike v privlačnih embalažah kupujem kot zmešana, čeprav potem doma le redko uporabim, ampak to je moj fetiš, vse kar diši in je lepo!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 13:36:18
|
|
|
|
rija
|
Kakšen lep dodatek za stanovanje: slike, svečke, nove zavese, pač nekaj...sem interior fetišist
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 13:38:34
|
|
|
|
polona2
|
Ogljikohidrate vseh vrst, pa hobbymaterial za ustvarjanje...Pa kakšen cd...
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 13:47:19
|
|
|
|
tjaga
|
Ponavadi CD in kakšne odbite nogavice, ki si jih potem upam obleči samo pod hlače . Ne, saj se hecam, vedno bolj sem korajžna.
< Sporočilo je popravil tjaga -- 5.11.2005 13:48:11 >
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 14:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa obvezno vsak mesec naročim ogromno kozmetike od Oriflame, ker prodajam robo. Potem pa so tu še obvezne sladkarije in če grem v trgovino z oblekami, si moram obvezno nekaj kupiti, pa domov tudi ne pridem brez kake lepe cotike za Nejca.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2005 14:18:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 14:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Cunje, cunje in še enkrat cunje.
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 14:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Za dušo si kupim kakšno knjigo, strokovno ali roman, nekaj kar sem hotela že dolgo prebrati. Potem se sicer doma sprašujem , kam jo bom vtaknila, ker je že itak premalo prostora v stanovanju. Ampak mi ni nikoli žal. Včasih si kupim tudi kakšno šminko, dejansko pa je to pri meni metanje denarja stran, ker se redko naličim in se mi vsa kozmetika posuši, preden jo sploh uhitim porabit.
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 14:33:01
|
|
|
|
urbancek
|
Križanke, čeprav jih sploh več nimam časa reševat
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 14:43:23
|
|
|
|
lenika
|
revije, cd, cunje
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 15:10:56
|
|
|
|
SaaS
|
Tudi jaz si rada kupujem knjige. Kar je pa res za mojo dušo: Če mi čas omogoča, grem v trgovino po časopis, se vsedem v kakšen lokal na kavico in pol ure uživam v popolnem brezdelju in samoti. Če je pa zraven še kakšen rogljiček, pa še toliko bolje..
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 16:23:31
|
|
|
|
dory
|
parfum
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 16:33:32
|
|
|
|
polona2
|
Jaaaaaa, odbite nogavice tudi jaz kupujem!!!
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 16:49:28
|
|
|
|
ur+sa
|
jest si kupim zelo rada cokoladice Bar...k so s semeni..za te bi ubijala
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 16:50:15
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona2 Jaaaaaa, odbite nogavice tudi jaz kupujem!!! Polona2 povej kdaj greš v šoping za dušo, greva lahko skupaj. Hudoooooooo, štumfi hehe.
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 17:06:33
|
|
|
|
Tiki
|
Cune, modne dodatke, čevlje ali igrače. Pri meni zaleže tudi če kupujem za druge, sam da je šoping.
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 17:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Cunje in dodatke!!! Če imam slab dan brž po nakupih, za nagrado, ker sem pridna in 3 ure nosim težke vrečke po trgovskem centru, se peljem pa še v Mcdonalds. Moj pravi, da če bi ga odprli v našem mestu, bi me že z žerjavom prestavljal.
|
|
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 17:27:48
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz sem obsedena z oblačili in obutvijo. Omaro mam tak polno, da sem si morala zdaj kupit še en predalnik, ker nisem mela več stvari kam dat. tak čisto za info: imam okoli 20 parov japonk, 8 parov superg tangic za en ogromno velik predal 25 kril..... mam par stvari, ki jih še nikoli nisem oblekla... vglavnem, katastrofa sem, čisto za res. Ko pridem z mesta skrivam vrečke pred mojim, da ne vidi, da sem spet kaj kupla
|
|
RE: Kaj si kupite "za dušo"? 5.11.2005 17:28:39
|
|
|
|
soncece24
|
pozabla sem dodati, da kljub taki izbiri ponavadi nosim vedno ene in iste stvari
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?