|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČKA - TEČKA?
2.11.2005 19:53:03   
KEKA
Hallo!

Koliko se ženska spremeni v času nosečnosti? Jaz namreč več pojma nimam, kaj se z mano dogaja!??? Z mojim sva se predvčerajšnjim spet zrukala in mi je rekel, da tako tečne nosečnice še v življenju ni srečal. Ne vem sicer koliko jih je, samo vseeno!!! Situacija med nama je zelo, zelo napeta. Jaz sem sicer res nemogoča in mi res vse na njem gre na živce, sem tečna, zadirčna... Vendar ne vem ali je to zaradi nosečnosti ali pa zaradi tega ker mi gre res na živce in sem pač spet enkrat imela smolo!
Pa še to, z mojim sva se poznala v začetku maja, teče pa mi 18. teden nosečnosti, tako, da mi je še težje priti do kakšnega pametnega zaključka.

No pa lepo se imejte

KEKA

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČKA - TEČKA?
2.11.2005 19:59:12   
Ninica
Ja, verjetno so v tebi podivjali hormoniuser posted image . Nosečnost je taka. Enkrat smo jokavi, za sekundo spet veseli, potem že jezniuser posted image . To vse spada zravenuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu KEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2005 20:00:10   
NRMM
Živjo keka!

Nisi edina s takimi problemi v teh tednih kot si. Tudi jaz sem imela takšne probleme (že od nekdaj sem veseljak on vedno dobre volje, ampak so se mi hormoni obrnili) in so se mi vlekli tam do 25 tedna, ko mi je bilo še vedno slabo vsak dan, počutje se mi je menjavalo iz ure v uro ipd. Dobro, da se z možem vidiva samo med vikendi, ker drugače bi mi pobasal kufre in poslal nekam user posted image .
Potem se mi je pa čez noč obrnilo na bolje user posted image . Počutje je bilo odlično (kljub temu, da je slabost še prisotna), volja in energija neverjetna in tako je tudi sedaj v 34 tednu, bolj gre proti koncu lepše mi je, baje cvetim kot rožica, upam, da me ne dobi kakšna slana mal pred porodom user posted image .

Čimprejšnjo boljšo voljo ti želim, verjemi, da bo prišla user posted image .

(odgovor članu KEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2005 20:12:10   
Marogica
Pozdravljena KEKA v klubu. Kot si najbrž že sama ugotovila, niha tvoje razpoloženje (pa ne samo v nosečnosti), kakor pri nas vseh. Hormoni enostavno podivjajo.
Sama sem doživljala enako v obeh nosečnostih in moj možek ni več vedel s kom je v bistvu kaj narobe-z njim ali z menoj. Tako se je lepega dneva (po enem prepiru) vsedel v avto in se odpeljal k prijatelju, ki ima hćerko, da bi ga povprašal, kaj vse to pomeni. Tudi on mu je odgovoril, da je dobrodošel v klubu in da je to normalno. Spil je pivo ali dve in se pomirjen vrnil domov. Do naslednjega prepira........, ki je zagotovo sledil, vendar mislim, da mu je šlo pri enem ušesu not, pri drugem ven.
V drugi nosečnosti je imel že "prakso".
Še to-v določenih trenutkih ti sigurno gre res na živce, vendar pa smole (ponovne) v življenju nisi imela. Vidva sta kot midva, hitro spoznala, hitro noseča. Sedaj pa je na vrsti spoznavanje, za katerega prej nista imela časa. Drugi se pa spoznavajo 10 let, pa potem vseeno ugotovijo, da niso za skupaj.
ps. hecno mi je pisat, saj veš zakaj. Javi se mi privat (klikneš tam, ko piše Z.S)

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2005 20:36:44   
Dejča
Mene pa hormoni med nosečnostjo niso tako dajali, me po porodu bolj - kar mimogrede mi gre kdo na živce in ga nahrulim. user posted image Največkrat je to mož.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 20:50:59   
rija
Hormončki, hormončki...
meni pa ravno kontra tolčejo: sem maksimalno dobre volje, samo jokam pa res za vsako figo...sploh več nič žalostnega ne berem in ne gledam....

...vox populi...

(odgovor članu KEKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2005 2:20:25   
KODA
Joj,mene so hormončki bolj tolkli po porodu,kot med  nosečnostjo.Sitna sem pa bila v začetku nosečnosti,ker sem bila blazno zaspana.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2005 8:37:07   
Eviii
jst sm mojemu možu že pred user posted image  povedala, da mi bojo podivjali hormoni in da bo to obdobje kr ena velika preizkušnja za oba. in se je malo pozanimal pri bratih, ki imata skupno že 7 otrok. in se je malo pripravil na to. sicer ga tej moji izbruhi včasih malo motijo, pa se kr pobere stran in dela svoje stvari... enkrat zadnič mi je celo reku, da si je zamišljal, da bodo stvari hujše in da me bo bolj metalo... jst sm se pa tudi navadla, da če imam kako krizo, se poskusim najprej obvladat al pa se enostavno držim bolj zase in drugim povem, da me bo že minilo...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2005 9:49:54   
DrejcDrejc
Ej Keka, dobrodošla med tečkami! Nosečnost res ni čas, da bi se spraševala eksistencialna vprašanja in dvomila o ljubezni itd. - hormoni naredijo svoje in nihanja razpoloženja so nekaj običajnega. Jaz sem prav občutljiva na vse, moj dragi se pa rad heca in me s tem tako znervira, da sem včasih že prav jezna nase. Veliko hitreje se me vse prime in tudi v slabo voljo hitreje zapadem. Saj potem si rečem, da sem bimbo, ampak pač pride, to moraš vedeti in tvoj dragi mora to vedeti. Pejd vsake toliko časa sama na en sprehod in se pomeni sama s sabo, sprijazni se, da so to nosečniški hormoni in da s tabo in tvojim ni nič narobe. Potem pa nazaj in daj tvojemu dragemu kakšnega lupčka pa mu povej, da ah, ****t ga, tako je pač s tečkami nosečkami, naj pač malo potrpi, saj je zate v bistvu še bolj hudo, saj še sama sebe ne poznaš.
Nikar se ne prenagli s kakimi čudnimi razmišljanji, kaj šele o tem, če je tvoj dragi pravi zate... Zdaj raje uživajta v idili bodočega starševstva in se ne prepuščajta kakim negativnim občutkom. Bosta že skozi skupno življenje ugotavljala, kdo komu kaj in zakaj user posted image , dosti časa še imata, zdaj pa se še oba potrudita, da se bosta imela rada, hormonom navlkjub!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2005 11:25:45   
Anonimen
Jaz pa še nikoli nisem bila bolj zdrava in srečna, kot zdaj.

MOram pa priznati, da tam v enem 6.m., mi je res šlo vse na žice. To pa zato,ker nisem v službi bila več sposobna narediti vsega perfekno. Pa sem se spakirala na porodniško.

In sedaj prekipevam od sreče in energije.

(odgovor članu DrejcDrejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2005 9:12:50   
KEKA
Drage punce!

Hvala za Vaše vzpodbudne odgovore! Upam pa res, da so za to res krivi samo moji podivjani hormončki!

Lep dan

KEKA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?