DrejcDrejc -> RE: NOSEČKA - TEČKA? (3.11.2005 9:49:54)
|
Ej Keka, dobrodošla med tečkami! Nosečnost res ni čas, da bi se spraševala eksistencialna vprašanja in dvomila o ljubezni itd. - hormoni naredijo svoje in nihanja razpoloženja so nekaj običajnega. Jaz sem prav občutljiva na vse, moj dragi se pa rad heca in me s tem tako znervira, da sem včasih že prav jezna nase. Veliko hitreje se me vse prime in tudi v slabo voljo hitreje zapadem. Saj potem si rečem, da sem bimbo, ampak pač pride, to moraš vedeti in tvoj dragi mora to vedeti. Pejd vsake toliko časa sama na en sprehod in se pomeni sama s sabo, sprijazni se, da so to nosečniški hormoni in da s tabo in tvojim ni nič narobe. Potem pa nazaj in daj tvojemu dragemu kakšnega lupčka pa mu povej, da ah, ****t ga, tako je pač s tečkami nosečkami, naj pač malo potrpi, saj je zate v bistvu še bolj hudo, saj še sama sebe ne poznaš. Nikar se ne prenagli s kakimi čudnimi razmišljanji, kaj šele o tem, če je tvoj dragi pravi zate... Zdaj raje uživajta v idili bodočega starševstva in se ne prepuščajta kakim negativnim občutkom. Bosta že skozi skupno življenje ugotavljala, kdo komu kaj in zakaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], dosti časa še imata, zdaj pa se še oba potrudita, da se bosta imela rada, hormonom navlkjub!
|
|
|
|