|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema
30.10.2005 10:55:26   
Anonimen
Kako reagirate oz. bi reagirale v naslednji situaciji: partnerja ni cele dneve doma zaradi službe,ko pa je , je pa vedno na rač. in zelo nesramen, zadirčen in osoren. Samo nekaj žlendri in ne pokaže nič lepega in pozitivnega. Že lep čas odnosi med nama ne štimajo in ko je meni zdaj dvignilo dekl, ga ignoriram. Ne morem si pomagati,a tudi govorit več ne morem z njim.
Sedaj pa hec...do zdaj je v postelji štimalo koliko toliko. Sedaj pa ne, ker je pač situacija taka. In kako,kljub temu,da si ga želim, naj ga zavrnem,ko se sredi noči loti akcije?
Aja, pogovor ne pomaga nič,ker on ni nič kriv. Preverjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema
30.10.2005 10:58:17   
Anonimen
Jaz bi iz take zveze odšla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2005 11:04:57   
Twetty
Tud js ne bi zgubljala cajta.Če ne gre ne gre.Pa služba cel dan ne pomeni res,da dela k žvina.Pogovor se pa ga postav pred dejstvo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2005 11:07:02   
mojamura
Vprašaj se, ali je splih kaj v tej zvezi, da te res osrečuje, pa še to, zakaj si sploh z njim (da te drugi ne bi ogovarjali?)....premisli in ne zgubljaj časa in energije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2005 11:15:35   
arielca
Se strinjam z vsemi predhodnimi odgovori. Taka zveza je navadno mučenje brez smisla. Si predstavljaš ves čas živeti na tak način???? Jaz bi odšla...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2005 14:45:36   
Anonimen
Če sprašuješ za tisto ponoči, potem poskrbi, da bo videl, kako si zvečer pod posteljo spravila noč za sekanje ledu. A si gledala film ... kateri že? A katera ve naslov?

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2005 16:27:18   
Jutra
Meni ni jasno, kaj si ti sploh še želiš od tega tipa? Nič več ne komunicirata, vajin odnos se je ohladil, on bi še seksal, ti očitno tudi, ja kaj zdajuser posted image  Očitno je to vajina edina skupna točka...brez ostalih obveznosti.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2005 17:52:31   
Anonimen
Če si se resnično poskusila pogovorit z njim in ne gre in ne gre, potem ne vidim smisla vztrajati v taki zvezi. Jaz ne bi. Škoda časa in energije. Sploh časa ne moreš nikoli dobiti nazaj.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2005 19:48:56   
Anonimen
Podnevi te ignorira, ponoči naskakuje??? Jutro?
Preveri, da nima razloga (služba, bolezen, druge težave) in nato odidi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2005 20:02:14   
Gina
Kaj si mislim? Mislim si, da nobeden od vaju ni srečen. Si ga vprašala, zakaj ni srečen, kaj ga žene v tak brezup?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2005 20:22:05   
paris
Moj odgovor poznaš!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2005 20:29:13   
ZARA
"Prvinski nagon"  bo to, Spljišni user posted image ...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2005 21:23:32   
FRAČAFELA
Postavi ultimat. Ali pogovor ali odhod!

Ljubi in boš ljubljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2005 22:09:39   
Anonimen
Je bil Prvinski nagon, a ne, Zara? Thansk.

(odgovor članu FRAČAFELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.10.2005 21:38:00   
kepa*
Hja, za seks med partnerjema naj bi bil pogojen z ljubeznijo. Ti si jezna nanj, pa bi z njim vseeno seksala? Meni do tega ne bi bilo...

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2005 13:32:56   
tijana
absolutno se strinjam z kereso, twetty, mojamuro, jutro in ostalimi. pa tudi ti si človek, ki potrebuje toplino, nežno besedo in topel objem. skrajni čas je da ga postaviš pred dejstvo, da je pogovor NUJNO potreben. prav tako je nujno potrebno ČIMPREJŠNJE ukrepanje. draga moja, drviš proti slapu. se ti zdi da imaš še čas za razmišljanje ali pa je že skrajni čas za akcijo?

kar pogumno, saj izgubiti itak nimaš nič, ker kaj dosti več niti nimaš. držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.11.2005 15:39:25   
rija
Meni se zdi vajina zveza mrtva.
Seks pa je pač neka prvinska potreba, pa zakaj bi se drugje matral, če pa se doma ni treba...
Jaz bi šla.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2005 21:37:10   
Nasy
Hja, lepo je reči, jaz bi odšla...ampak ni vse tako enostavno..ponavadi se vse vrti v krogu..Seveda bi bilo najbolj pametno, da bi odšla, temu ne oporekam..poskusi politično, naj bo tudi tebi vseeno zanj, v postelji se stran obrni čeprav si ga še tako zelo želiš..., poskusi ga kdaj narediti ljubosumnega..težko je ampak..če on pravi, da ni kriv, kaj potem, si kriva ti ali kako? Vsaj to naj ti pove

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

imena
baby girl 29

katero ime vam je lepše??

taj (25%)

ožbej (19%)

tilen (36%)

maj (21%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!