dilema (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> dilema (30.10.2005 10:55:26)

Kako reagirate oz. bi reagirale v naslednji situaciji: partnerja ni cele dneve doma zaradi službe,ko pa je , je pa vedno na rač. in zelo nesramen, zadirčen in osoren. Samo nekaj žlendri in ne pokaže nič lepega in pozitivnega. Že lep čas odnosi med nama ne štimajo in ko je meni zdaj dvignilo dekl, ga ignoriram. Ne morem si pomagati,a tudi govorit več ne morem z njim.
Sedaj pa hec...do zdaj je v postelji štimalo koliko toliko. Sedaj pa ne, ker je pač situacija taka. In kako,kljub temu,da si ga želim, naj ga zavrnem,ko se sredi noči loti akcije?
Aja, pogovor ne pomaga nič,ker on ni nič kriv. Preverjeno.

Anonimen -> RE: dilema (30.10.2005 10:58:17)

Jaz bi iz take zveze odšla.

Twetty -> RE: dilema (30.10.2005 11:04:57)

Tud js ne bi zgubljala cajta.Če ne gre ne gre.Pa služba cel dan ne pomeni res,da dela k žvina.Pogovor se pa ga postav pred dejstvo.[sm=sloncek.gif]

mojamura -> RE: dilema (30.10.2005 11:07:02)

Vprašaj se, ali je splih kaj v tej zvezi, da te res osrečuje, pa še to, zakaj si sploh z njim (da te drugi ne bi ogovarjali?)....premisli in ne zgubljaj časa in energije

arielca -> RE: dilema (30.10.2005 11:15:35)

Se strinjam z vsemi predhodnimi odgovori. Taka zveza je navadno mučenje brez smisla. Si predstavljaš ves čas živeti na tak način???? Jaz bi odšla...

Anonimen -> RE: dilema (30.10.2005 14:45:36)

Če sprašuješ za tisto ponoči, potem poskrbi, da bo videl, kako si zvečer pod posteljo spravila noč za sekanje ledu. A si gledala film ... kateri že? A katera ve naslov?

Jutra -> RE: dilema (30.10.2005 16:27:18)

Meni ni jasno, kaj si ti sploh še želiš od tega tipa? Nič več ne komunicirata, vajin odnos se je ohladil, on bi še seksal, ti očitno tudi, ja kaj zdaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Očitno je to vajina edina skupna točka...brez ostalih obveznosti.

Anonimen -> RE: dilema (30.10.2005 17:52:31)

Če si se resnično poskusila pogovorit z njim in ne gre in ne gre, potem ne vidim smisla vztrajati v taki zvezi. Jaz ne bi. Škoda časa in energije. Sploh časa ne moreš nikoli dobiti nazaj.

Anonimen -> RE: dilema (30.10.2005 19:48:56)

Podnevi te ignorira, ponoči naskakuje??? Jutro?
Preveri, da nima razloga (služba, bolezen, druge težave) in nato odidi.

Gina -> RE: dilema (30.10.2005 20:02:14)

Kaj si mislim? Mislim si, da nobeden od vaju ni srečen. Si ga vprašala, zakaj ni srečen, kaj ga žene v tak brezup?

paris -> RE: dilema (30.10.2005 20:22:05)

Moj odgovor poznaš!

ZARA -> RE: dilema (30.10.2005 20:29:13)

"Prvinski nagon"  bo to, Spljišni [sm=smajl.gif]...

FRAČAFELA -> RE: dilema (30.10.2005 21:23:32)

Postavi ultimat. Ali pogovor ali odhod!

Anonimen -> RE: dilema (30.10.2005 22:09:39)

Je bil Prvinski nagon, a ne, Zara? Thansk.

kepa* -> RE: dilema (31.10.2005 21:38:00)

Hja, za seks med partnerjema naj bi bil pogojen z ljubeznijo. Ti si jezna nanj, pa bi z njim vseeno seksala? Meni do tega ne bi bilo...

tijana -> RE: dilema (3.11.2005 13:32:56)

absolutno se strinjam z kereso, twetty, mojamuro, jutro in ostalimi. pa tudi ti si človek, ki potrebuje toplino, nežno besedo in topel objem. skrajni čas je da ga postaviš pred dejstvo, da je pogovor NUJNO potreben. prav tako je nujno potrebno ČIMPREJŠNJE ukrepanje. draga moja, drviš proti slapu. se ti zdi da imaš še čas za razmišljanje ali pa je že skrajni čas za akcijo?

kar pogumno, saj izgubiti itak nimaš nič, ker kaj dosti več niti nimaš. držim pesti.

rija -> RE: dilema (3.11.2005 15:39:25)

Meni se zdi vajina zveza mrtva.
Seks pa je pač neka prvinska potreba, pa zakaj bi se drugje matral, če pa se doma ni treba...
Jaz bi šla.

Nasy -> RE: dilema (3.11.2005 21:37:10)

Hja, lepo je reči, jaz bi odšla...ampak ni vse tako enostavno..ponavadi se vse vrti v krogu..Seveda bi bilo najbolj pametno, da bi odšla, temu ne oporekam..poskusi politično, naj bo tudi tebi vseeno zanj, v postelji se stran obrni čeprav si ga še tako zelo želiš..., poskusi ga kdaj narediti ljubosumnega..težko je ampak..če on pravi, da ni kriv, kaj potem, si kriva ti ali kako? Vsaj to naj ti pove

Stran: [1]