|
Doživetje, ki ga ni bi smelo biti 3.4.2004 19:16:38
|
|
|
|
Medvedka
|
Bambi, to kar se ti je zgodilo, je grozno! Ne vem, kako so lahko ljudje tako hladni. In sploh ne razumem, kako so take lahko ženske, ki imajo najbrž tudi otroke in bi si vsaj približno lahko mislile, kako se počuti nesojena mamica. Ko slišim za take stvari, sem po eni strani lahko kar srečna, da sem izgubila otročička praktično še čisto na začetku, v 10.tednu, čeprav se mi je takrat podrl svet. Da tvoja zgodba, bambi, niti približno ni edina, ti povem, kaj se je zgodilo pa moji prijateljici: Celo nosečnost je bilo vse kao v redu. Ker je zamujala že en teden čez rok, so jo sprejeli v porodnišnico in tam naredili UZ otročička in ugotovili, da je nekaj narobe z njegovim srčkom (ponedeljek). Poslali so jo v LJ, kjer je na ponovni UZ čakala do torka popoldne. Kardiolog je postavil najhujšo možno diagnozo, da srček ni v redu razvit, niti aorta, in da otroček najbrž ne bo preživel niti poroda, če pa že,bo živel le še kake tri dni. V četrtek(!) zjutraj so ji dali šele umetne popadke, nakar se je 12 ur mučila,da bi rodila, potem so pa le pogruntali,da je otrok le malo prevelik (je bila že 1 teden čez rok, halo), in da ne bo šlo. Pa so ji naredili carski rez. Otročiček je pa živel še tri dni. Ne predstavljam si, kako je uboga reva toliko časa rojevala,ko je vedela,da bo na koncu le ena sama žalost... Rekla je sicer,da je bila babica ful prijazna, pa da so bili tudi zdravniki kar OK,ne razumem pa,kako so jo lahko pustili čakati od ponedeljka do četrtka!? Skratka, mislim, da takih zgodb ne bi smelo biti... In ni prav,da delajo tudi take stvari kot po tekočem traku in kot da ni nič takega. To so pravzaprav skoraj najhujše (oziroma so) stvari, ki se nam lahko zgodijo... Medvedka
|
|
|