Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 12:58:11
|
|
|
|
Veverička
|
Danes sem mu jih oblekla, ker se mi zdi hladno - pa še tako turobno megleno jutro je bilo.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 13:19:03
|
|
|
|
tor
|
Naši že nekaj časa žabe oblačimo, ker je pr nas na obali tud počasi mrzlo ratalo. Kapco pa ji tud že dajamo zaradi burje. Z rokavičkami bomo pa še mal počakali... kdaj jih boste pa drugi začeli uporabljat?Al jih že?
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 13:29:39
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz mu jih oblečem, če greva na sprehod, pa da ni še ravno sončka. Sicer mu pa oblečem bolj debele hlače in termo nogavičke, pa vrečo sem mu že namontirala v voziček, pa je. Tako da žabe ima zaenkrat bolj izjemoma kot praviloma. V vrtec pa še ne hodi.
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 19.10.2005 23:52:02
|
|
|
|
Annny
|
Enako kot polona2...pri nas je peklensko mrrrraz in brez žabic niti pod razno ne gre.
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 20.10.2005 8:38:52
|
|
|
|
viv_
|
To sem tudi jaz spraševala na vrtec in varstvo. Jaz jih do sedaj nisem oblačila - ker da bi jo imela doma samo v žabicah mi ni. Ne vem no, jaz bi se tudi slabo počutila samo v žabah. V vrtcu imajo pa notr zelo toplo, pa bi ji bilo verjetno prevroče. Danes sem ji ene dala v omarico, pa naj jo oblečejo. Moram popoldne vprašat vzgojiteljico, kaj predlaga...
|
|
|
|
RE: žabe??? baje jih imajo že vsi. 20.10.2005 9:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
V trgovinah ARIEL-pri nas je v hipermarketu-Merkator je akcija: Žabice po 990 sit. Sicer pa nismo še pomislili na žabice.Še dolgo ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.