eva1
|
Pri nam zgleda urnik hranjenja približno takole... - zgodaj zjutraj(5-7h) se dojimo, potem se zbudimo okoli 8-9, ampak mali se noče dojit-mogoče 3x potegne, pa se stran obrne, zato dobi ob - 9-10 zajtrk-nekaj mlečnega-jogurt, skuto, ali pa frutolino(ker drugih mlečnih kašic ne je) - 12-13 kosilo-zelenjvava+priloga - 15-16 sadna malica - 18-19 večerja-zopet mlečna(menjam zajtrk in večerjo(če za zajtrk je skutko, potem za večerjo frutolino in obratno) - 20h spanje+ dojenje, ampak zaspi v 1 minuti, sam tok potegne da se uspava z dojenjem! se mi zdi, da se sploh več noče dojit, samo kadar se uspava z dojenjem, drugače ni šans, da bi zagrabil...no sej ubistvu je to čist ok , ker še malo pa bo služba, pa bi blo fajn, če bi se sam odstavil, ker potem ga itak ne bom mogla več dojit! No kus-kus jst naredim tako kot za nas(gostega), ampak ga potem z zelenjavo zmešam, pa še malo vodo zravn ulijem, da pride tako ravno prav gosta kašica(sam ga ne mara ne vem kolk), polento pa isto-v vodo dam mal masla, pa malo soli, pa jo zakuham, sam ne pregosto, potem pa z zelenjavo in mesom zmešam in je ful dobra-moj ima najraje, če mu zmešam polento pa cvetačko pa korenček in malo govedne, pa tudi če z rumenjakom zmešaš je ful dobra! Ali pa zraven polente zamešam kolerabo in meso-to tut obužuje...drugače je pa ful krompirjevec...tega bi skoz jedu v neomejenih količinah! Me pa zanima, a vaši tut jedo samo pasirano hrano-ker moj se kr duši, če je kašn košček zravn
|