|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrdevanje trebuha
7.10.2005 11:34:04   
Tida
Pozdravljene?

Mene pa zanima koliko vas ima težave z otrdevanjem trebuha in kaj so vam predpisali vaši G? Jaz se srečujem s to težavo že od 18. tedna. Predpisan pa imam počitek.
A se je kateri umirilo ali se to samo še stopnjuje? A so kateri povedali do česa lahko to pripelje?

Hvala za odogovore in LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrdevanje trebuha
7.10.2005 12:05:26   
jazz
Jaz sem imela to skos, celo nosečnost, da me je včasih zvilo in sem se kar skrčila...sploh ko sem bila v stoječem položaju. Mislim da to ni nič narobe, tudi jaz sem morala dosti počivati, rodila pa sem teden pred rokom!

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 12:33:11   
renan
SEm omenila to gin, pa sedaj pijem po en magnesol na dan. Zdi se mi, da se zdaj pojavlja dosti bolj redko.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 12:36:07   
Urša
To je čisto normalna nosečniška težava, nič hudega. Samo veliko počivat in ne se naprezat! Magnesol res pomaga. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 12:42:38   
žlička
meni tudi otrdeva ze od nekje 28 tedna naprej, pijem magnezol in kalcij...

sem pa na MON-u prebrala tale post, ki me je malo zmedel....a je to res al je to en larifari

http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=107362&t=107362&v=f

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2005 12:57:56   
Ninica
Ja, tudi meni je trebuh otrdeval od 18. tedna naprej in vse do konca nosečnosti. Otrdevanje je bilo odvisno od mojega "počivanja". Včasih bolj, včasih manj ampak celo nosečnost.  G. mi je predpisal magnesol, spasmex , proti koncu nosečnosti pa sem še dobila nitrodur obliže proti krčenju mišic. Vsi smo mislili , da bom rodila prej, pa sem po rokuuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2005 14:18:43   
mimica
Tudi meni je pogsoto otrdeval trebuh, sploh po naporu ali če sem bila predolgo na nogah. Mene so potem v 24.tednu sprejeli zaradi rednih popdakov v bolnico, ne vem pa, če je to povezano ( mislim, da je ). Jaz sem pila 3 magnesole na dan ter imela strogo mirovanje ( s polurnim sprehodom, pa je bilo še to preveč ) vse do konca nosečnosti. Sem pa rodila mesec dni prehitro, ampak to je že druga zgodba... Veliko počivat !

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2005 14:25:14   
ivana25
Ojla!

Meni otrdeva  trebuh nekje od 20. tedna naprej. To je v nekih mejah normalno in je kot neke vrste "telovadba in priprava" mišic maternice na porod, ki pa je seveda ne sme biti preveč. Meja je nekje 10× na dan. Pri meni je bilo pa to kak dan pogosteje, kak dan pa sploh ne. V glavnem pila sem Magnesol in po potrebi malo bolj počivala. Zdaj se pa približujem 38. tednu in mi je ginekologinja rekla, da lahko čez nekaj dni Magnesol opustim, ker je nevarnost za prezgodnji porod mimo, poleg teda pa ne bo škodilo, če maternica še malo "potelovadi".

Veliko sreče!
Ivana

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?