|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko z riževo žitno kašico
7.10.2005 10:33:31   
miškolina
Moji 5 mesečnici sem začela zjutraj in zvečer v mleko dodajat riževo žitno kašico z okusom banane. Ker na škatli piše, da se jo dela z 70% polnega mleka in 30 % vode, sem tudi jaz naredila adaptirano mleko bolj redko in potem noter še to kašico. A je to potem prav, ali bi ji mogla dati kašico kar v normalno pripravljeno mleko????
To me zanima tudi zato, ker se je začela zdaj zvečer prebujati in je kao lačna?? A katera ve, kaj naj ji še zvečer dam, da bo bolj sita? A naj ji samo bolj zgostim obrok? Ker tekočine je dovolj, vedno na koncu enih 30 ml pusti.
Hvala za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mleko z riževo žitno kašico
7.10.2005 10:55:26   
lucky 111
Jaz sem našemu user posted image  že pri 4 mesecih začela dodajati v adaptirano mleko (po nasvetu patronažne) Rižolino ali riževo kašico od Millupe, da je bilo bolj nasitno.
Dodala sem nekaj žličk, in očitno mu je bilo dovolj in je začel spati celo noč.
Poskusi, na izbiro imaš veliko riževih kosmičkov.

(odgovor članu miškolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 10:57:30   
Špacka
Moji naredim adaptirano mleko čisto normalno, potem pa dodam 1-2 žlički riževe kašice, jaz to delam, da je mleko bolj gosto, ker Lina še vedno poliva, tako je pa boljše.

(odgovor članu miškolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 19:36:39   
k1
mi jemo zjutraj in zvečer - mleka 180ml in 4 merice (enake kot za mleko) z okusom banane ali slive. mam občutek, da ji je sliva boljša!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?