mleko z riževo žitno kašico (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

miškolina -> mleko z riževo žitno kašico (7.10.2005 10:33:31)

Moji 5 mesečnici sem začela zjutraj in zvečer v mleko dodajat riževo žitno kašico z okusom banane. Ker na škatli piše, da se jo dela z 70% polnega mleka in 30 % vode, sem tudi jaz naredila adaptirano mleko bolj redko in potem noter še to kašico. A je to potem prav, ali bi ji mogla dati kašico kar v normalno pripravljeno mleko????
To me zanima tudi zato, ker se je začela zdaj zvečer prebujati in je kao lačna?? A katera ve, kaj naj ji še zvečer dam, da bo bolj sita? A naj ji samo bolj zgostim obrok? Ker tekočine je dovolj, vedno na koncu enih 30 ml pusti.
Hvala za odgovor.

lucky 111 -> RE: mleko z riževo žitno kašico (7.10.2005 10:55:26)

Jaz sem našemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že pri 4 mesecih začela dodajati v adaptirano mleko (po nasvetu patronažne) Rižolino ali riževo kašico od Millupe, da je bilo bolj nasitno.
Dodala sem nekaj žličk, in očitno mu je bilo dovolj in je začel spati celo noč.
Poskusi, na izbiro imaš veliko riževih kosmičkov.

Špacka -> RE: mleko z riževo žitno kašico (7.10.2005 10:57:30)

Moji naredim adaptirano mleko čisto normalno, potem pa dodam 1-2 žlički riževe kašice, jaz to delam, da je mleko bolj gosto, ker Lina še vedno poliva, tako je pa boljše.

k1 -> RE: mleko z riževo žitno kašico (7.10.2005 19:36:39)

mi jemo zjutraj in zvečer - mleka 180ml in 4 merice (enake kot za mleko) z okusom banane ali slive. mam občutek, da ji je sliva boljša!

Stran: [1]