Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 14:48:32
|
|
|
|
nynna
|
Mislim da ne bi smelo biti nič narobe, če le ni preveč drobčkana.
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 15:11:14
|
|
|
|
Jessy
|
Ups...moja napaka pri branju! Sem še enkrat pogledala in je od 3. mesecev do 4. leta. Se opravičujem!
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 21:29:50
|
|
|
|
tinica
|
Takšnega malega otroka je v vodi najbolje držati v naročju. Ko smo hodili na vadbo v vodi za dojenčke so vaditeljice za tako majhne otroke fredov obroč še dodatno podloži z nekakšno peno, tako da ne vem. Probajte pa boste videli kako in kaj. Lp
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 21:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če že drži glavico, potem lahko. Ampak ne je matrat, a ni še malo premajhna. Saj tudi na tečaje jemljejo od štirih mesecev dalje.
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 22:42:54
|
|
|
|
martinela
|
Res je, kar pravi Splišni - naša punčica ima na plavanju še dodatno podlogo v fredovem obroču (naslednji teden bo stara pet mesecev), sicer bi se kar izgubila v njem. Pa-pa, m
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 6.10.2005 23:07:37
|
|
|
|
Jessy
|
Nič bat! Ne bomo je mučli!
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 7.10.2005 9:05:25
|
|
|
|
žiža
|
mi smo tud imeli podloženo
|
|
|
|
RE: Fredov obroč - nekej me zanima! 7.10.2005 11:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Te podloge so navadni kosi neoprena - potapljaško tuto, verjetno ne več uporabno, so narezali na koščke. S tem podložiš trebušček otrok, ki se ne držijo dovolj visoko. Mi smo ga tudi uporabljali nekaj časa, če ne je z glavico kinkal v vodo. Je pa odvisno od otroka do otroka, nekateri rabijo, drugi ne, nekateri le nekajkrat, drugi več časa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.