|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako veš. če je ss??
5.10.2005 16:05:34   
nelky
Punce, na pomoč! user posted image

Meni je test prejšnji ponedeljek pokazal dve črtici, a druga je bila debela, malo spackana. Imela sem tudi vse znake user posted image . Bila sem čist happy, pol pa čez pet dni zasledim par kapljic krvi in naslednji dan sem krvavela kot bi imela M. Tisti dan sem naredila še en test in ni pokazal nič. Sprijaznila sem se, da gre pač za zakasnelo user posted image , čeprav mi še nikoli ni zamujala, sploh pa ne za pet dni!! Tisti dan je bilo krvi za kaka dva tamp, naslednji pa le še za pol in vsega je bilo konec, torej je trajalo vse skupaj največ dva dni. Kmalu po tistem sem bruhala (slabo mi je bilo občasno le malo že dva tedna) in zdravnik me je poslal h G. ta me je pregledala in rekla, da opazi z UZ v maternici majhno zgoščenino sluzi, a ni nujno, da je to user posted image . za vsak slučaj mi je dala napotnico za urinski test, a mi svetovala naj počakam do konca tedna, da bo bolj zanesljiv. Danes me spet boli sp. del trebuha, a krvi ni. Čakam na petek, ko bom šla na test in res ne vem več kako bi si skrajšala razmišljanje o tem, kaj se je zgodilo.

A je možno, da je šlo za tako močno vgnezditveno? Kakšni so znaki zgodnjega ss?

Hvaležna bom za vsako informacijo, zlasti če je katera že preživela kaj podobnega!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako veš. če je ss??
5.10.2005 16:30:43   
lucika
evo mene z isto zgodbo!
preprosto vem, da sem res bila noseca. vem. dva testa pozitivna, pa malo slabo, pa pikalo in smrdelo mi je vse ful drugace. vem.
pa je prisla krvavitev, kot pri tebi. do ginekologa sem prisla tri tedne po tem. me pogleda z uz, pa rece, eh, vzemima to kott m, pa boma vidla kaj bo naslednjicuser posted image . pregriznila bi ga bila. eh, njemu je to eh. aja, pa petkrat eh, pa mi na koncu ne bo noben verjel, da mam mogoce kaksen problemcek. me je vprasal ce sem krvavela v kosih. nisem. al pa ne vem, kaj bi naj kosi bili.pol pa njegov eh.
zdaj cakam user posted image . pojma nimam kdaj naj bi prisla. po zadnjem datumu krvavitve, ki jo naj vzamem kot user posted image ?

nic drugega nimamo kot cas. čakat.

jaz ti zelim vse dobro! drzi se.

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 16:43:55   
mala maja
meni je moja G enkrat razlagala da se večinoma splavovuser posted image zgodi tako da zgleda kot zapoznela muser posted image in punce sploh ne vedo da so bile nosečeuser posted image  

Možno je da si bila noseča in da je prišlo do splava 

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 21:31:58   
pot
zivjo,
na teh straneh lahko pod Zanositvijo (ce se ne motim) pogledas clanek v zvezi s spontanimi splavi. vsak je lahko razlicen. po opisih sodec bi lahko rekla, da je najbrz res bilo tako. sicer nevem. ne obupat. raje reci G naj ti naredi UVZ in pogleda ce je notri kaj narobe (vecja maternicna pregrada...). takrat ko ne bos imela M bi bilo najprimerneje.
Sicer je pa na teh straneh vcasih tudi bila odprta tema, pa mislim da je se vedno, samo pod pravi forum poglej, tam je veliko punc, ki ti bodo znale svetovat in kaj vec povedat. se bolje ce pogledas teme za nazaj, jih je kar nekaj.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 21:35:06   
pot
evo, pod forumom nosecnost je govora o ss.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2005 13:39:10   
DrejcDrejc
SS kot zapoznela menstruacija je izgleda kar pogost pojav. Preprosto se moraš sprijazniti s tem. In s tem, da nikoli ne boš vedela, če si res imela SS, ali pa res samo pozno M. Tudi meni se zdi, da sem imela v prvem poskusi SS, zelo čudna M je prišla z kar nekaj dnevi zamude, gosta, s koščkom tkiva. Ampak si ne moreš nič pomagati, pač počakaš na naslednjič in upaš, da bo mati narava bolj darežljiva v naslednjem poskusu.

SS je v bistvu proces naravne selekcije zarodkov - če telo ugotovi, da je z vgnezdenim jajčecem nekaj narobe, ga samo zavrže. To je proces, ki človeštvu zagotavlja, da ne bi bilo genetsko okvarjeno. Nekje sem brala, da če bi vsako oplojeno jajčece zraslo v otroka, bi bil lep delež otrok bolnih in genetsko deformiranih, kam bi pa to v nekaj generacijah pripeljalo, si pa lahko samo predstavljate.
SS ni le posledica fizičnih motenj (pregrade, ciste itd.), ampak čisto naravni proces, pri čemer se za večino primerov nikoli ne ve, zakaj je do njih prišlo, sploh v zgodnji nosečnosti.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?