|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali vam družinski člani pomagajo pri delu?
4.10.2005 23:41:00   
Anonimen
Pri nas delava oba vse, mož mi ful pomaga in se nad ničemer ne zmrduje. Občasno sicer "pozabi", da je treba kaj narest, pa potem mene vse skupaj počaka, ampak ok, saj kdaj pa kdaj pa mene lenoritis prime...

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.10.2005 23:51:49   
Baldi
Seveda, da mi pomaga...v dobrem in slabem user posted image . Sam ne bi zmogel vsega user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.10.2005 21:51:16   
buča
Ne.Če mu rečem,naj gre v pralni stroj poi cunje,mi potem 2 mesca naprej meče:"Pa,da nauš rekla,da nkol nč ne nardim!"user posted image

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.10.2005 22:20:58   
KIRA
Vse delam sama. Mož je le redkokdaj doma oz. bolj malo doma- takrat se morda igra z tamalo, ali pa kakšno malenkost naredi (opere flaško, odnese smeti), ampak res bolj kako malenkost, ker je utrujen (dopoldan sliužba, popoldan pa dela na najini bajti...). Upam, da mi bo vsaj sedaj po porodu (PDP 15.10.) lahko kaj pomagal - glede na to, da bo imel očetovski dopust in da ne bom spet sama kot prvič...

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.10.2005 22:41:30   
BARBARA R.
Kot mu kdaj paše. Dela samo določene stvari, ki si jih je seveda sam izbral.Priskočit na pomoč pa ne zna.

user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.10.2005 10:07:20   
pikala
Jaz moram rečt, da je zlat. Zdaj, ko sem začela delat, se poleg tega, da rihtamo hišo in ima tam ful dela, ful trudi narediti čimveč tudi doma. Da mene ne počaka ravno bomba. Striktno moje področje je samo likanje, ostalih opravil pa se posluživa oba. Ko je treba narediti, naredi tisti, ki ima glih čas (in voljo user posted image ). Seveda pa imamo tudi napade lenitisa (to bolj, preden sva dobila Filipa), in posode tudi par dni ne pomijeva user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.10.2005 10:09:04   
Anonimen
Seveda! Jaz pospravljam, tamali tik za menoj razmetava.
Sva zelo usklajenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andra)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.