|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM:::
1.10.2005 10:12:41   
S22
Sicer na spada sem,ampak morda mi znate ve kaj več povedat.
povedat. Ma me tko žre, ko te tabletke papam(Za M ). Sploh nevem kdaj bo minil čas do srede ko vzamem zadnjo, pol pa še 4 dni da pride. Kaj pa če je nebo?user posted image  A je kakšna možnost, da poleg teh tablet kaj nardiš?user posted image  Men se že tko vleče vse skupi. Danes je 71 dan od prvega dne zadnje M pa še nič. Zaenkrat mi nič ne kaže da bi kaj hotlo bit.user posted image  
Če že mora, naj čimprej pride, da lahko začnem znova!!!user posted image
Kaj naj nardim v primeru,če je niti po teh tabletah nebo???

Naj spet kak test delam??user posted image  Nič ne razumem več, čist me že meče od vsega skupaj. Na koncu bom še mislila, da sem jaz zaznamovana na kak način in me nekdo kaznuje,sicer ne vem zakaj bi me ampak vseeno.user posted image

Kljub tabletam si merim BT(bazalno temperaturo), še kr je dvignjena vmes je dva dni mal padla pa še to na 36,77pol pa spet gor.
Če je kak komentar,karkoli prosim napište mi kaj,da vsaj mal mogoče skapiram kakšno stvar.

Ja vem,spet ta sonja tu neki teži.Oprostite,ampak nekomu moram povedat kaj me tko teži.
 Hvala za kakršenkoli podatek,komentar,...........karkoli.
LP
NAJ NASuser posted image ČUVAJO.

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM:::
1.10.2005 10:43:05   
Eviii
čaw... torej, vidim, v čem je tvoja težava. ti bom opisala svoj primer, pa potem presodi, če sem ti prou svetovala.
torej, tko je blo pr meni. jst sm nehala jemat kontracepcijo sredi januarja letos. s fantom sva se namreč odločila, da sva že dovolj stara (imava jih oba čez 30), da bi si lahko omislila otroke. pa sva rekla, da bova še malo počakala, preden se podava v akcijo. in sredi marca sva začela delat na tem, da bi postala starša. in tako sva vsak mesec čakala, kaj se bo zgodilo: če je primlo... in ko sem dobila menstruacijo, sva si rekla, bo pa drugič. in sva pridno delala na tem. sva pa oba prestajala malo težko in stresno obdobje. jaz sem izgubila službo in sem si iskala novo. pa še na poroko sva začela mislit. začetka aprila sva namreč razposlala vabila za 18.junij. potem je prišla poroka. vmes sva pridno delala na user posted image . izračunala sem, da bi med poroko mogla dobit menstruacijo. sm se kr malo preklinjala, da tega nism že prej izračunala in našla kak drug datum. in 22.junija še ni bilo ne duha ne sluha o menstruaciji. sm si rekla, da je to stres in zaradi poroke in nove službe in vsega, čeprou mi v živlenju ni nikoli zamudila za več kot par dni. in 22.junija sem imela kontrolo pri urologu (imam težave z ledvicami) in ta me vpraša, da morem it v laboratorij in kdaj sm mela nazadnje menstruacijo. in mu povem, da 21.maja. in me ta malo čudno pogleda in mi reče: kaj pa, če ste noseči. in takrat sm prvič pomislila na to... nato sva z možem šla na švedsko, obiskat njegove starše. in o menstruaciji ne duha ne sluha. in vedno bolj nama je postajalo jasno. ko sm pršla domov, sm tekla v leakrno in nardila test. in se je pokazal en velik +. takoj sem se naročila na pregled... in od takrat se veselimo kot nori!!!!
nauk te zgodbe... čimmanj misli na to, da bi zanosila. sprosti se v življenju in razmišljaj o drugih stvareh. in bo ratalo!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2005 11:09:16   
S22
Saj ne razmišljam zdaj tolk o tem.user posted image Strah me je le ker je blo nekaj takega pred 6 meseci le da takrat nisem dobila tablet ker sem 1 teden pred pregledom M dobla,ampak za takrat sumim ss. Tega me je strah. Moja G pa takrat ni mogla nič prav potrdit,ker se je lepo ščist5lo.user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2005 11:16:01   
Eviii
jst bi poklicala zdravnika (osebnega, dežurnega, kogarkoli) in ga malo o tem povprašala. pa zakaj sploh jemlješ tablete, če si že tolko cajta brez menstruacije?

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2005 11:21:33   
S22
Te tablete mi je nadomestni G dal,ker so men pozabli povedat da moje ni!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Mi nardi pregled le na otip(se pravi lepregled z roko).Urinski test in to je to.Reče hormonske motnje,da tablete. Ne vpraša pa se ali sem morda vmes zanosila in je morda prehitro sodit!!user posted image Ni me niti poslušal,sam da je lahk hitr cajtnge brat začel ko sem ven šla!!! Nebi tega vedla ampak sem še neki vprašala in je user posted image  že cajtnge bral in ga ni niti interesiralo!!!user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2005 11:23:17   
Eviii
haloooooo, pa kaj delajo gori na štajerskem z vami? se jim kisa al kaj? jst bi nrdila tole. bi šla hop v lekarno po clearblue in se prepričala o tem, če sta v dveh al ne. pa pohiti, dokler ti je ne zaprejo!!!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2005 11:30:59   
S22
Zadnji test delalla 2 tedna nazaj sama. neg,a misliš,da pa sem vseen lahko?A je morda še prehitro?user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2005 11:38:17   
Eviii
kolkor sm jst prebrala v navodilih na testu, piše, da se prvih neki tednov (mislim, da štiri ali pet) ne pozna nič. potem pa so malo bolj zanesljivi. kiri test si pa delala?

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2005 11:42:41   
S22
Nazadnje test Yes or no.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2005 11:44:32   
Eviii
poskusi še s clearblue. slišala sm, da je nekako najbolj zanesljiv. in mogoče si bla zadnič glih na meji in ti zato ni pokazal...

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2005 11:46:40   
S22
Bom poskusla, ampak a naj tablate do konca pojem a ga prej nardim?user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
1.10.2005 11:47:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2005 11:52:00   
S22
Ok. Zdaj me je pa že strahuser posted image user posted image .Saj v pon. kličem ker si bomG menjala. Tej drugi bom pa povedala kako in kaj in upam,da bo ona kaj reagirala.user posted image  Zdaj me sicer nič ne boli,le ob oprijetih stvareh mi je neugodno in mi lahk takoj slabo rata,drugač pa nič.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2005 12:06:40   
Eviii
če te matra in bi rada čimprej stvar uredila, pokliči čim prej v zd. mogoče danes celo kak ginekolog dela (ponavadi je kak dežuren)... jst bi šla vseeno v lekarno.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2005 12:40:03   
S22
V lekarno sem ravno dragega poslala,da mi baby chek prinese. Dva da si ziher.user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2005 12:44:39   
Eviii
pa napiši nam rezultat. upajmo, da si ti tudi srečka user posted image

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2005 12:49:36   
S22
Bom,ampak jutri.user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.10.2005 12:57:33   
Eviii
ok, pol se bomo pa jutri brali. upajmo, da ze lepimi novicami...

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.10.2005 21:45:57   
Anonimen
Mogoče si pa eden redkih primerov, ko jim urinski test sploh ne pokaže nosečnosti. Od sodelavke kolegica je ena izmed takih. Še ko je v visoki nosečnosti delala test (za foro, ker jo je zanimalo, če bo zdaj pa kaj pokazalo, ker prej ni), ji je pokazalo negativno. Pa seveda je bilo že na daleč očitno, da je noseča.
Naj ti UZ naredijo, ker če slučajno si noseča, ni fajn, da zdaj neke hormonske tablete ješ.
Lahko pa je vzrok kje drugje, ker ena moja prijateljica že okrog 50 dni nima M, noseča ni (je bila tudi na UZ), samo ne vem kaj ji je. Zdaj so ji dali Dabroston, da bi jo dobila.

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.10.2005 10:13:30   
Eviii
sonja, kaj novega? kaj je pokazal test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?