Eviii -> RE: PROSIM::: (1.10.2005 10:43:05)
|
čaw... torej, vidim, v čem je tvoja težava. ti bom opisala svoj primer, pa potem presodi, če sem ti prou svetovala. torej, tko je blo pr meni. jst sm nehala jemat kontracepcijo sredi januarja letos. s fantom sva se namreč odločila, da sva že dovolj stara (imava jih oba čez 30), da bi si lahko omislila otroke. pa sva rekla, da bova še malo počakala, preden se podava v akcijo. in sredi marca sva začela delat na tem, da bi postala starša. in tako sva vsak mesec čakala, kaj se bo zgodilo: če je primlo... in ko sem dobila menstruacijo, sva si rekla, bo pa drugič. in sva pridno delala na tem. sva pa oba prestajala malo težko in stresno obdobje. jaz sem izgubila službo in sem si iskala novo. pa še na poroko sva začela mislit. začetka aprila sva namreč razposlala vabila za 18.junij. potem je prišla poroka. vmes sva pridno delala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. izračunala sem, da bi med poroko mogla dobit menstruacijo. sm se kr malo preklinjala, da tega nism že prej izračunala in našla kak drug datum. in 22.junija še ni bilo ne duha ne sluha o menstruaciji. sm si rekla, da je to stres in zaradi poroke in nove službe in vsega, čeprou mi v živlenju ni nikoli zamudila za več kot par dni. in 22.junija sem imela kontrolo pri urologu (imam težave z ledvicami) in ta me vpraša, da morem it v laboratorij in kdaj sm mela nazadnje menstruacijo. in mu povem, da 21.maja. in me ta malo čudno pogleda in mi reče: kaj pa, če ste noseči. in takrat sm prvič pomislila na to... nato sva z možem šla na švedsko, obiskat njegove starše. in o menstruaciji ne duha ne sluha. in vedno bolj nama je postajalo jasno. ko sm pršla domov, sm tekla v leakrno in nardila test. in se je pokazal en velik +. takoj sem se naročila na pregled... in od takrat se veselimo kot nori!!!! nauk te zgodbe... čimmanj misli na to, da bi zanosila. sprosti se v življenju in razmišljaj o drugih stvareh. in bo ratalo!!!
|
|
|
|