|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri priimek?
30.9.2005 14:18:12   
cuma
Pozdravljeni! Malo sem user posted image  , imam birokratske težave!

Po poroki sem prevzela možev priimek, nisem si pa še uredila kakega osebnega dokumenta (npr osebno izkaznico, pasaport..).
V začetku oktobra moram oddati papirje na CSD-ju za porodniško nadomestilo in ne vem, kateri priimek naj napišem na obrazec.
Po moji logiki moram napisati svoj novi priimek (po potrebi lahko priložim poročni list) ne vem pa, kako bo z nakazili na moj TR (kartica in račun sta še vedno registrirana na dekliški priimek)???
Saj imam namen to v kratkem urediti (osebno se čaka vsaj 1 teden, bančno kartico pa še dlje), skrbi me samo, da bi mi na CSDju kaj komplicirali s porodniško zaradi priimka.

Na enem CSDju pravijo, da je dovolj poročni list, na drugem CSDju, naj napišem oba priimka, na banki, pa da naj uporabljam dekliškega dokler nimam nove kartice???? 
Imate kak pameten nasvet? user posted image
Hvala vsem in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri priimek?
30.9.2005 14:36:16   
Mateja*
Jaz bi navedla svoj novi priimek, saj si uradno poročena. Pač še nisi uredila dokumentov, lahko priložiš poročni list. Mislim, da ne bo panike.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2005 18:13:45   
sezam
Jaz bi tud navdla sam ta novi priimek, saj je to sedaj to tvoj pravi.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Mateja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2005 19:01:19   
fricka
Tudi jaz imam na bančni kartici še star priimek, v porodnišnici in na centu pa sem uporabljala novi. V banki so mi svetovali, naj počakam s spremembo do poteka kartice.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2005 19:09:45   
GATA
Jaz bi tudi navajala povsod novi priimek. No tako je bilo ko sem se jaz poročila. Povsod pač bla bla, da še nisem uredila. No po pol leta user posted image  ne vem točno sem si pa šele uredila osebno.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2005 22:55:25   
Anonimen
Nov priimek navedi, ker uradno v računalniku si že zabeležena z novim priimkom. Jaz sem tud mečkala par mesecev z novimi dokumenti, pa sem mislila, da me ne more noben pogruntat, pol je šel pa fotr registrirat avto, ki ga ima name napisanega, pa so mu že na tehničnih pregledih papirje sprintali z mojim novim priimkom.

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2005 4:42:10   
Anonimen
Novo osebno izkaznico ali potni list dobiš v enem dnevu, v dveh urah, samo v Novo mesto moraš iti, tja, kjer jih tiskajo. Cena je ista, priti moraš do 10. ure dopoldan, po 12. uri so pa že prevzemi. Tako lahko tačas skočiš na kosilo in kavo, pa boš tudi uradno postala to, kar si zares.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2005 19:04:58   
cuma
Hvala punce! Podpisala se bom kar po novem, dokumente pa si bom skušala čimprej uredit!
user posted image  Lp
Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?