|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAJ 2025
15.11.2024 18:44:00   
tejchy.g
Zdravo punce,
danes sem dobila rezultate nifti testa, izvedela spol otroka...
Zaenkrat so vsi rezultati vredu, naslednji pregled imam 5.12..
Kako ste kaj ostale? Kako potekajo pregledi? Počutje? Držim pesti, da bo pri vseh vse ok..

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: MAJ 2025
15.11.2024 22:12:33   
Lukcy84
Tudi jaz sem danes opravila NS- vse ok. NIFTY pa je prav tako pokazal nizko tveganje za napake. Spol mi je povedal že 10 dni nazaj- sem bila presenečena, da si je upal tako zgodaj ugotavljati. In glede na rezultat NIFTY-a je tudi pravilno povedal. Tejchy - zaupaš spol? 😃 Midva bova dobila punčko. Moj je bil presrečen… Si je želel punco. Pregled imam zdaj v ponedeljek. Se pa počutim bistveno boljše…opazila sem edino, da sem začela nekoliko zatekati v noge. Kako ste ostale?  Sweetheart in Happytime se že nekaj časa nista oglasili…

Upam, da sta obe vredu.

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 52
16.11.2024 1:56:07   
Happytime
Ojla tudi iz moje strani.  Dejavna sem še v drugi skupini in potem nisem nič tu napisala.Sem vesela za vse da ste opravile preglede in je vse ok.Jaz bom jutri dopolnila 14 teden.  Nuhalna je bila morfološko ok, sem pa padla ma mejno skupino za opravljanje še Nipt testa. Tako da sem v porodnišnici Lj se oddala kri kjer bojo še v krvi pogledali otrokov Dnk-a, kromosomske napake in spol otroka. Rezultati naj bi bili naslednji teden.Kar se tiče slabosti sem mimo, mogoče je še kak trenutek v dnevu, ko začutim slabost. Tudi utrujenost je manjša. Sej pravijo ko stopiš v drugo trimesečje naj bi se začeli "medeni tedni-nosečniški sij", očitno je le nekaj na tem.Na nuhani dobro leto nazaj nama je rekla, da bo fantek in tudi ugotovila. Sedaj je bila vidljivost slabša, samo je rekla da vidi da bi bila punčka ... bomo videli...Ostalo pa ok😁Pazite nase

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 53
16.11.2024 7:32:18   
tejchy.g
Seveda, da zaupam..punčka (z 98% verjetnostjo)...in nekako sva si oba želela punčko..oz samo, da je dete zdravo in da je vse ok..
Naslednji pregled imam torej 5.12..
Datum poroda naj bi bil 19.5..
Velikost punčke pri 13 w 0 d pa 6,7 cm..mislim, da sem napisala zdaj vse "kar vem" :)

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?