Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 12:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
No, punce, jaz sem že po kosilu- pojedla sem segedin, ki je ostal od včerja od kosila. Ni ga bilo veliko, tako da sem celega pojedla in sedaj ne vem kaj naj jem za večerjo, da se ne bom preveč prekršila?? Kakšen predlog??
|
|
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 13:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Svinjski zrezek si na hitro popeci, pa kumarice zraven. Ali pa piščančji file.
|
|
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 15:45:30
|
|
|
|
biba77
|
Jaz sem se pa takoooo rine in repincla najedla, da se mi zdi, da vecerje sploh ne bom potrebovala. No, najlazje je hujsati s polnim zelodcem, ne? Bomo videli, kaj prinese vecer...
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 15:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Astra, kaj je rina in repincel? Nekaj mi na repo sliči
|
|
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 16:01:29
|
|
|
|
biba77
|
Ups , rine=ribe in repincla=motovilca...
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 17:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala. Potem ni repa
|
|
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 18:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem sama na sebe jezna, , hudič babji. Zakaj se ne morem zadržati?????? Ker sem butelj. Sem za kosilo pojedla 2 jajci z zelenjavo in kosom kruha. Vse lepo in prav. Potem pa sva s svakinjo šli peči muffine, poskusne, da vidiva, če nama uspejo, ker jih bova pekli še enkrat za nedeljsko kosilo. In kdo bo jih pa pojedel, če ne midve in mama???? Samo 3 smo, muffinov pa 12!!!?????? In sem požrla že 3. Packa!!!!! Ful sem jezna nase, a imam zadnje dni ful požrtitis, ne vem, kaj mi je. Res pa je, da imam lakoto tudi za čim drugim, , ker sem nehala jesti KT. Kaj pa, če je to krivo, da se mi hkrati z libidom zvišuje tudi lakota po hrani? Namreč, ob jemanju KT mi je libido padel pod nulo, zato sem jih nehala jesti, ne zato, da bi katera mislila, da bomo delali na novi .
|
|
|
|
RE: in smo že na 54. dnevu 30.9.2005 19:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Blacky, gotovo da je lakota tudi povezana s hormoni. Jaz sem naprimer pred menstruacijo blazno lačna. Torej je sigurno nekaj na tem. Pokorno javljam, da nisem šla na piknik in imam danes vodni dan. Super mi gre, sploh ni problema. Zdajle celo pečem dunajce, da jih bomo jutri vzeli s seboj, ker gremo na morje postavljat prikolico. Pa bom seveda zdržala ob vodi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?