Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ve pripravite lisičke? 29.9.2005 11:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko jih narediš čisto enako kot jurčke, torej spečeš, lahko daš gor kislo smetano in peteršlij, česen...skratka karkoli. Eni pa jih delajo v omaki, tega pa ne znam. Lahko pa narediš krompirjev golaž in jih enostavno vržeš not. Pride tudi zelo okusno.
|
|
|
|
RE: Kako ve pripravite lisičke? 29.9.2005 11:35:03
|
|
|
|
jazz
|
Jaz jih delam v juhi,s krompirjem ali pa rižoto.
|
|
|
|
RE: Kako ve pripravite lisičke? 29.9.2005 11:57:21
|
|
|
|
Mimi*
|
Kako pa narediš rižoto? Skuhaš riž posebaj?
|
|
|
|
RE: Kako ve pripravite lisičke? 29.9.2005 12:44:46
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Omaka: Najprej jih operi v mleku. Na olju kratek čas popraži česen- da zadiši, prideni gobe, hitro zatem potresi z moko, prepraži in zalij z vodo. Dodaj začimbe: sol, poper, muškatni oreh, lovor, brinove jagode, koriander... duši pol ure- to je to. Pripraviš lahko, kot pašto, rižoto, njoke, z polento... Dober tek LP
|
|
|
|
RE: Kako ve pripravite lisičke? 29.9.2005 12:50:29
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Omako posebej, pašto, riž... posebej.
|
|
|
|
RE: Kako ve pripravite lisičke? 29.9.2005 13:12:19
|
|
|
|
KIRA
|
z jajčkom, po želji lahko dodaš čebulo, pa še kaj z smetano: enako, mal postekleniš čebulo, pa lisičke gor, pa smetano, pa mal soli ali vegete - po okusu pač. tud zčlo dobro. ali pa jih kar lepo dam v riž - nardim rižoto z lisičkami. tud zlo okusno.
|
|
|
|
RE: Kako ve pripravite lisičke? 30.9.2005 9:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi kislajuha iz lisičk in krompirja je prima.Jaz jih ponavadi z rižem delam. Riž daš kuhat v omako iz lisičk.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?