puncka.
|
Super. Cestitam za dvojcke! Upam, da bo do konca vse OK! Imas enojajcne, dvojajcne? Spol ze ves? Joj jaz vcasih prav pogresam trebuscek. Se posebej ko jokata, pa ne vem kako jima pomagat.. Je blo lazje ko sta bla na varnem v trebuscku. Je pa definitivno lepse sedaj. Vsak dan sta lepsa in vsak dan, sm neizmerno hvalezna da ju imam, ker je res posebno imet dvojcke 🥰 Zanimivo, da mi je bilo na koncu nosecnosti zeloo tezko ze, potem se pa kdaj dobim kako razmisljam, da pogresam brce in trebuscek 🤦♀️saj neves kaj bi reku hehehe 😂 Ja jaz pa Metka sva se po nakljucju nasli in sedaj nadaljujeva debato privat, ker je hitreje pa vec si lahko poves hehe. Moj se sploh ni koristil ocetovskega.. Je pokoristil samo 14dni svojega dopusta, sedaj pa ze dela.. Pa nam kar gre ko smo sami, ker pomaga tudi starejsa sestrica in vedno kdo pride mimo, da pomaga nahranit enega, da se lahko bolj posvetim drugemu. Ampak tako kot pravi metka.. Tudi mene ne sekira ko en joka pa drugega rihtam. Tudi jaz vem, da sta samo lacna in pac morata malo pocakat. Enx en, drugic drugi. Ponavadi pa ce sem sama ali ju budim z zamikom. Ali pa enega previjem, ju hkrati nahranim, pa pol se drugega porihtam ko je tisti drugi cist pa sit :) pa nam kar gre.. Je pa itak z vsakim dnevom ko rasteta lazje.. Zdaj jima je koncno popek odpadu, da ne rabimo vec plenic vihat, pa ne gre vse cez plenico. Sem ju prej po 3x na dan preoblacla ker sta bla mokra.. Pa ponoci obvezno tudi itak! 😫Glede pohajanja okoli. Tudi meni se se ne zdi smiselno hodit do mesta, pa kofetkat.. Ker je prevec ene logistike 😂 raje grem na sprehod po vasi, kolegice pa povabim na kavico k sebi domov. Tudi potem ko bo manjsi vozicek-marela, bo sigurno lazje.. Ter tisto 1,2,3 sestavis.. Pa takrat so tudi vecji, da bo lazje it v mesto 😊 danes sem prvic sla sama z njima k nasi novi hiski 20min stran.. Pa sta bila kar pridna ker sta itak spala :) tako, da to mi ni problem.. Zdaj pa it v mesto, se tudi meni zdi prevec. Je pa res, da ce imas zeljo, se vse da. Cimmanj je treba komplicirat, pa bit cimbolj sproscen. Ce je mama sproscena, so potem tudi otroci.. To je cista resnica.. Prvi prvi sem bila dosti bolj zivcna.. Pa se je tudi na njej poznalo. Zdsj ko sem bolj v izi, sta tudi otrocka taka 😊
|