|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavi madeži
27.9.2005 7:10:55   
majamo
Punce kaj se vam tudi pojavljajo neki bedni izcedki?
Mene je spet strah. Vsake tolko časa vidim na papirju rjave madeže, ki sicer izginejo in niso krvavi. Tako kot včeraj zvečer, ko je bil kar obilen, ampak je izginil. Ko sem bila pri G mi je rekla da do konca 3 meseca ni druga kot čakati? Ne vem če ukrepa čisto strokovno???

Kaj naj naredim. Po moje to ni vse čisto ok? Vsakič grem s strahom na WC.
Prosim vas za nasvet.

Majamo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavi madeži
27.9.2005 7:53:04   
Aleksandrin
Ja, a si noseča?

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 7:59:46   
ribica.
Saj kaj drugega kot čakat res ne moreš. Tud če bi bla v bolnici ne bi blo nič drugače, bi čakala, in jemala dobroston, ki pa itak skoraj nič ne prepreči. Počivaj!!

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 8:19:25   
majamo
Ja v 8 t sem. Pa sej sem že v 5 in 6 t. imela podobno situacijo, apmak je izginilo tko da ne vem več, zakaj se je vrnilo in sploh ne vem če je to vredu oz ali je normalno????

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 8:26:16   
Aleksandrin
Poišči še drugo mnenje, pri drugem dohtarju, se ni za hecat

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 8:37:31   
puncica
Sej je res drugega kot čakat ne moreš, ne vem no kaj pa bi bilo po tvoje dovolj strokovno? A da ti da kake tablete al kaj. Tako je to, prvi trije mesci so najbolj kritični, in takrat lahko čakaš kako pa kaj, če so pa obilnejše krvavitve pa dajo se mi zdi dabroston.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 11:22:39   
halena
Poslušaj,ti nič ne skrbi.Lepo počivaj.Jaz sem imela in krvavitve in izcedke(ki jih imam še danes-14t 1/7).G mi je rekla naj počivam,jedla sem tudi Dabrostone,baje da tudi pitje Mg pomaga,predvsem pa mnooogo počitka!Sem tudi na bolniški,tako da ne skačem okrog..Ne dviguj pretežkih stvari,ne skači po stopnicah,pusti pospravljanje in druge gospodinjske zadeve,ki te-čeprav se ne zavedaš,zelo izmučijo!!
Želim ti vse najlepše in čim manj razmišljaj na najhuje!!
Tudi jaz grem še danes ˝zelena˝na WC in kontroliram hlačke...Zaradi bolniške sem verjetno v nadaljne tudi službo izgubila,pa me ne gane,ker denar ni nikoli imel posluha za zdravje in življenje in sem videla,da je še danes tako..
Bodi pridna in počivaj in pusti se razvajat!!Zdaj je tvoj zadnji vlak!!user posted image

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?