Rjavi madeži (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

majamo -> Rjavi madeži (27.9.2005 7:10:55)

Punce kaj se vam tudi pojavljajo neki bedni izcedki?
Mene je spet strah. Vsake tolko časa vidim na papirju rjave madeže, ki sicer izginejo in niso krvavi. Tako kot včeraj zvečer, ko je bil kar obilen, ampak je izginil. Ko sem bila pri G mi je rekla da do konca 3 meseca ni druga kot čakati? Ne vem če ukrepa čisto strokovno???

Kaj naj naredim. Po moje to ni vse čisto ok? Vsakič grem s strahom na WC.
Prosim vas za nasvet.

Majamo

Aleksandrin -> RE: Rjavi madeži (27.9.2005 7:53:04)

Ja, a si noseča?

ribica. -> RE: Rjavi madeži (27.9.2005 7:59:46)

Saj kaj drugega kot čakat res ne moreš. Tud če bi bla v bolnici ne bi blo nič drugače, bi čakala, in jemala dobroston, ki pa itak skoraj nič ne prepreči. Počivaj!!

majamo -> RE: Rjavi madeži (27.9.2005 8:19:25)

Ja v 8 t sem. Pa sej sem že v 5 in 6 t. imela podobno situacijo, apmak je izginilo tko da ne vem več, zakaj se je vrnilo in sploh ne vem če je to vredu oz ali je normalno????

Aleksandrin -> RE: Rjavi madeži (27.9.2005 8:26:16)

Poišči še drugo mnenje, pri drugem dohtarju, se ni za hecat

puncica -> RE: Rjavi madeži (27.9.2005 8:37:31)

Sej je res drugega kot čakat ne moreš, ne vem no kaj pa bi bilo po tvoje dovolj strokovno? A da ti da kake tablete al kaj. Tako je to, prvi trije mesci so najbolj kritični, in takrat lahko čakaš kako pa kaj, če so pa obilnejše krvavitve pa dajo se mi zdi dabroston.

halena -> RE: Rjavi madeži (23.10.2005 11:22:39)

Poslušaj,ti nič ne skrbi.Lepo počivaj.Jaz sem imela in krvavitve in izcedke(ki jih imam še danes-14t 1/7).G mi je rekla naj počivam,jedla sem tudi Dabrostone,baje da tudi pitje Mg pomaga,predvsem pa mnooogo počitka!Sem tudi na bolniški,tako da ne skačem okrog..Ne dviguj pretežkih stvari,ne skači po stopnicah,pusti pospravljanje in druge gospodinjske zadeve,ki te-čeprav se ne zavedaš,zelo izmučijo!!
Želim ti vse najlepše in čim manj razmišljaj na najhuje!!
Tudi jaz grem še danes ˝zelena˝na WC in kontroliram hlačke...Zaradi bolniške sem verjetno v nadaljne tudi službo izgubila,pa me ne gane,ker denar ni nikoli imel posluha za zdravje in življenje in sem videla,da je še danes tako..
Bodi pridna in počivaj in pusti se razvajat!!Zdaj je tvoj zadnji vlak!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]