Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj dojencek "spregleda"? 24.9.2005 11:26:07
|
|
|
|
Sally
|
Moja malcica ima dobre 3 tedne. Zanima me, ce katera morda ve, kdaj dojencek zacne dejansko zaznavati okolico z vidom, kdaj se pojavi refleks, ko se npr. priblizamo proti ocem (da zaprejo ocke). Patronazna sestra mi je sicer povedala, da v zacetku zaznavajo predvsem stvari, ki imajo velik kontrast - crna + bela. V knjigi sem prebrala, da dojencki "fiksirajo" s pogledom neko stvar in ji sledijo, ko/ce se premika sele pri 3 mesecih. Kako pa je z refleksom? Kake izkusnje imate ve? Pri moji malcici namrec ni videti refleksa ob priblizevanju k ocem, pa me zanima, ce je to normalno?
|
|
RE: Kdaj dojencek "spregleda"? 24.9.2005 14:00:53
|
|
|
|
simona2
|
Tudi moja Maša je strara tri tedne. Jaz sem opazila, da zazna svetlobo, npr., ko zvečer prižgemo stoječo svetilko jo vedno gleda, zdi se mi celo da se vedno ozira prti TV, ko je prižgana, tako, da jo potem raje kar ugasnem. Mislim, da je s tvojo malčico vse OK in da ni skrbi, tudi jaz sem prebrala, da lahko fiksira pogled šele pri treh mesecih, tako da brez skrbi.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?