Mayche
|
Hvala vsem za čestitke... Ampak sem ta vikend ponovno doživela veliko moro. Še v petek sem ponovila test in je bil pozitiven, no, v soboto zjutraj pa ko sem šla lulat in se obrisala, zagledam krvav izcedek . Je bla kar sveža kri, ne samo rjavo... tako da me je takoj panika, da spet prestajam isto kot marca... vseeno sem šla takoj v bolnico k dežurnemu, me je pogledal na UZ, kjer je rekel, da ničesar ne vidi, niti najmanjšega mehurčka, vidi pa, da krvavim kar fejst. Je rekel, da sicer v 3-4 tednu ginekološke nosečnosti, pa če so neredni cikli, je možno, da še ne more kaj dosti videt, zato so mi odvzeli tudi kri. Izvid mi je pokazal vsebnost hCG 32,93. Dežurni G je komentiral, da je to kar nizko in da je treba ponovit test, da vidi ali raste ali je izvenmaternična nosečnost in ali je propadla. Vendar je dejal, da po njegovi presoji je verjetno propadla . Sem danes bila še pri svojem G in me je poslal na ponoven krvni test, tak da sedaj čakam na izvid. Samo verjetno je res vse skupaj propadlo. Zanimivo mi je samo, da pri prvem SS sem imela kar močne krče in zelo močno krvavitev en teden, so mi kar celi kosi ven leteli. Sedaj pa sem imela krvavitev kakor pač imam ob menstruaciji - zmerno močno, samo v soboto in nedeljo, včeraj in danes pa je komaj kaj opazno (če ne bi bil pozitiven test bi si mislila, da imam normalno M). Sem zelo razočarana in žalostna. Sploh, ker se je to zgodilo drugič zaporedoma, ko sem zanosila. Prvič me ni tolki vrglo, sedaj pa sem bila za vikend čisto na tleh. Tudi moj dragi. Vsem ostalim, ki je pa uspelo te dni pričarat pa čestitam
|