Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 6.5.2015 20:56:35
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kaj za en avto pa daje gor? Policijski? Je policijski.... redarji so policistom pobrali avto zaradi nepravilnega parkiranja :))))))))))))))))
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 6.5.2015 21:11:51
|
|
|
|
patrino
|
Eh, ja ja. V bivši Jugi so policisti še bolj gor vzeti kot pri nas. Tole niso redarji ampak avtovleka.Tale avto je lepo napakiral pokvarjen policijski avto, ki ga niso mogli drugače odpeljati.
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 6.5.2015 23:19:19
|
|
|
|
RIJA*
|
po moje se je tudi pokvaril
|
|
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 6.5.2015 23:47:08
|
|
|
|
nananaja
|
Se je dogajalo pri nas, ko so redarji in policaji drug drugega ribali s kaznimi...
|
|
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 7.5.2015 17:07:32
|
|
|
|
ronja
|
Je policijski.... redarji so policistom pobrali avto zaradi nepravilnega parkiranja :)))))))))))))))) Hehe. Veš, samo smo včasih smotani. Ko so kolegu ukradli bicikl in je prijavil policiji, so policaji rabili kar nekaj časa, da so v centru našli parkirno mesto in zato so bili pozni. KO je policist povedal, da se opravičuje, ker smo čakali, ampak da ni našel parkirnega mesta, so se pa vsi zgražali, češ policija pa ja lahko parkira kjerkoli... Tako da - očitno se pri nas nekateri policaji tega kar držijo:D.
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 7.5.2015 22:43:48
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Se je dogajalo pri nas, ko so redarji in policaji drug drugega ribali s kaznimi... Mi v prekmurski prestolnici pajka nimamo.......imamo pa zato zelo zagnane in zagrete redarje.......ki ribajo vsakega.......policaja in nepolicaja......
|
|
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 7.5.2015 22:51:58
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Eh, ja ja. V bivši Jugi so policisti še bolj gor vzeti kot pri nas. Tole niso redarji ampak avtovleka.Tale avto je lepo napakiral pokvarjen policijski avto, ki ga niso mogli drugače odpeljati. Pri vas ocitno redarji na roke odvazajo avtomobile
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 7.5.2015 22:54:52
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Je policijski.... redarji so policistom pobrali avto zaradi nepravilnega parkiranja :)))))))))))))))) Hehe. Veš, samo smo včasih smotani. Ko so kolegu ukradli bicikl in je prijavil policiji, so policaji rabili kar nekaj časa, da so v centru našli parkirno mesto in zato so bili pozni. KO je policist povedal, da se opravičuje, ker smo čakali, ampak da ni našel parkirnega mesta, so se pa vsi zgražali, češ policija pa ja lahko parkira kjerkoli... Tako da - očitno se pri nas nekateri policaji tega kar držijo:D. Kdo bi vedel... zadnjic sem enega (policisjkega) ujagala na mestu za invalide... sem jim se mudilo ocitno.... Poslikala sem pa spremljevalni kombi motoristicnih d(i)rkacev na mestu za invalide... ob polpraznem parkingu. Oboje mi je izjemno neprimerno in grdo.
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 8.5.2015 6:57:50
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: patrino Eh, ja ja. V bivši Jugi so policisti še bolj gor vzeti kot pri nas. Tole niso redarji ampak avtovleka.Tale avto je lepo napakiral pokvarjen policijski avto, ki ga niso mogli drugače odpeljati. Pri vas ocitno redarji na roke odvazajo avtomobile Na roke odvažajo? Kako pa se na noge odvaža Nič jih jih ne odvažajo. Ne na roke in ne na noge.Kar štirje, vsak iz enega konca poprimejo, pa horuk. Veš naši dedci so hudo močni.Smo pač bolj divji in primitivni. Če ni štirih da bi poprijeli, pa dajo kar bombo spodaj in zadevo razstrelijo Mimogrede... a pri vas pa pokvarjene avte odvlečete z volovsko vprego
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 8.5.2015 9:38:49
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: patrino Eh, ja ja. V bivši Jugi so policisti še bolj gor vzeti kot pri nas. Tole niso redarji ampak avtovleka.Tale avto je lepo napakiral pokvarjen policijski avto, ki ga niso mogli drugače odpeljati. Pri vas ocitno redarji na roke odvazajo avtomobile Na roke odvažajo? Kako pa se na noge odvaža Ne vem ali na delu tvoja neukost, nevednost, funkcionalna nepismenost ali neumnost, da ne vidis ocitno stilno figuro oz. frazeologizem. Glede na to, da ne razlikujes opremo pajka od opreme avtovleke, sem tudi v tem primeru prepricana, da sta tvoji neukost in nevednost ob tvoji samozagledanosti dali rezultat kakrsnega so pac dali. Nič jih jih ne odvažajo. Ne na roke in ne na noge.Kar štirje, vsak iz enega konca poprimejo, pa horuk. Veš naši dedci so hudo močni.Smo pač bolj divji in primitivni. Če ni štirih da bi poprijeli, pa dajo kar bombo spodaj in zadevo razstrelijo Stiri? Stiri dedce potrebujete... Bila sem prepricana , da to tvoj z zobmi prime in prestavi... Mimogrede... a pri vas pa pokvarjene avte odvlečete z volovsko vprego Ne, mi se z volovsko vprego vozimo okoli - se ne kvari ves... tebe pa imamo za kontrolo prometa - cenimo strokovno znanje
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 8.5.2015 20:13:17
|
|
|
|
patrino
|
Ejeje Frodo. Kakor koli se obrneš imaš rit zadaj. Moja neukost itd in ne vem kaj še nista krivi, da tebe še vedno na trenutke muči slovenščina. Nič zato . V bistvu je na trenutke prav zabavno
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 8.5.2015 21:18:47
|
|
|
|
liliana
|
Kot tvoje citiranje......
|
|
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 9.5.2015 9:50:27
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Se je dogajalo pri nas, ko so redarji in policaji drug drugega ribali s kaznimi... Mi v prekmurski prestolnici pajka nimamo.......imamo pa zato zelo zagnane in zagrete redarje.......ki ribajo vsakega.......policaja in nepolicaja...... Zagnanost take vrste je vrlina mestnih/občinskih redarjev po vsej Sloveniji :)
|
|
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 9.5.2015 10:40:08
|
|
|
|
malaMravljica
|
za lisice, ki jih namontirajo, pri napacnem parkiranju se niste slisali vsi?
|
|
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 9.5.2015 12:13:06
|
|
|
|
liliana
|
Smo........čeprav v M.Soboti tudi lisic nimamo.......res je pa, da v Soboti parkiranje niti ni tak problem kot v kakih drugih, večjih mestih in redarji opravijo z vsemi "prestopniki" kot bi mignil.......zato tovrstnih živalskih vrst v mestu nimamo.......
|
|
|
|
RE: To bi rada videla pri nas.... 9.5.2015 14:34:21
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica za lisice, ki jih namontirajo, pri napacnem parkiranju se niste slisali vsi? Na podlagi česa to sklepaš?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?