Frodo Bisagin -> RE: To bi rada videla pri nas.... (8.5.2015 9:38:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: patrino Eh, ja ja. V bivši Jugi so policisti še bolj gor vzeti kot pri nas. Tole niso redarji ampak avtovleka.Tale avto je lepo napakiral pokvarjen policijski avto, ki ga niso mogli drugače odpeljati. [sm=smiley36.gif] Pri vas ocitno redarji na roke odvazajo avtomobile [sm=smiley29.gif] Na roke odvažajo? Kako pa se na noge odvaža[sm=smiley36.gif] Ne vem ali na delu tvoja neukost, nevednost, funkcionalna nepismenost ali neumnost, da ne vidis ocitno stilno figuro oz. frazeologizem. Glede na to, da ne razlikujes opremo pajka od opreme avtovleke, sem tudi v tem primeru prepricana, da sta tvoji neukost in nevednost ob tvoji samozagledanosti dali rezultat kakrsnega so pac dali. Nič jih jih ne odvažajo. Ne na roke in ne na noge.Kar štirje, vsak iz enega konca poprimejo, pa horuk. Veš naši dedci so hudo močni.Smo pač bolj divji in primitivni. Če ni štirih da bi poprijeli, pa dajo kar bombo spodaj in zadevo razstrelijo [sm=jezicek.gif] Stiri? Stiri dedce potrebujete... Bila sem prepricana , da to tvoj z zobmi prime in prestavi... [sm=smiley2.gif] Mimogrede... a pri vas pa pokvarjene avte odvlečete z volovsko vprego[sm=smiley36.gif] Ne, mi se z volovsko vprego vozimo okoli - se ne kvari ves... tebe pa imamo za kontrolo prometa - cenimo strokovno znanje [sm=smiley32.gif]
|
|
|
|